Accu-Line Rhodius

Toont alle 2 resultaten

Slijpschijven voor Accumachines

Rhodius komt met een speciale lijn slijpschijven en diamantschijven geschikt voor gebruik op een accu slijper.

Wat is hier anders aan?
De machine waarmee gewerkt wordt heeft invloed op de schijf. Dit heeft met het vermogen van de machine te maken.
Over het algemeen worden zachtere schijven gebruikt voor machines met een gering vermogen. Hardere schijven juist voor de krachtige machines.

Bij het gebruik van een accu slijper is er meestal minder vermogen dan wanneer u deze op 220V gebruikt. De binding van de slijpschijf is hierop aangepast. Zo heeft u een duurzame schijf voor gebruik op uw accu slijptol.

Aangezien er steeds meer met een accu machine gewerkt wordt, is de Accu-Line van Rhodius een mooie toevoeging aan ons assortiment!

Rhodius XT15 Accu | Vol accuvermogen | Rustige loop

De Rhodius XT15 Accu is een extra dunne doorslijpschijf met een extreme vlakheid. Dit zorgt voor een aanzienlijk verbeterd en zeer aangenaam slijpgedrag met een rustige loop. Dankzij de lage wrijvingsweerstand en de hoogwaardige korrelsamenstelling snijdt de schijf extreem accuvriendelijk. De bindingshardheid is aangepast op het toerental en het vermogen van de accumachines. Daardoor is de schijf zeer duurzaam en geschikt voor het slijpen van roestvast staal, staal, bouwstaalsoorten, vlechtstaal en nog veel meer.

Welke soorten in de Accu-Line van Rhodius

Er zijn verschillende soorten schijven verkrijgbaar die speciaal aangepast zijn op het gebruik met een accu slijpmachine.

  • Slijpschijf Staal/RVS XT15
  • Slijpschijf Aluminium XT24
  • Doorslijp en schuren in één XTK69
  • Afbraam FS1 Fusion
  • Diamantschijf Beton LD50
  • Diamantschijf Natuursteen DG55
  • Doorslijp en afkanten Tegels DG65

Voordeel Onlineborenkopen.nl

Bij onlineborenkopen.nl profiteert u van staffel voordeel. Bekijk onze boren, slijpschijven, zaagbladen en schroeven online en vindt de juiste producten voor uw project. Bent u benieuwd welke schijf geschikt is voor uw machine en toepassing? Onze medewerkers adviseren u graag. Bel met 0318-769003 of stuur een e-mail aan info@onlineborenkopen.nl.  Liever eerst een offerte ontvangen? Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u dezelfde werkdag een aanbod op maat.