Afbraamschijf 125mm

Toont alle 6 resultaten

Afbraamschijf 125mm

Een afbraamschijf 125mm is bruikbaar in combinatie met bijna alle gangbare haakse slijpers. De afbraamschijf 125 mm is ideaal voor het netjes slijpen van staal, steen, RVS en zachte metalen. Op deze pagina treft u de afbraamschijf met een afmeting van 125 mm die u kunt gebruiken voor al uw klussen. 

Voordelen afbraamschijf 125mm

Onze afbraamschijven 125 mm zijn ideaal voor het bewerken van verschillende metaalsoorten. Door de lange standtijd en de gemakkelijke toepasbaarheid op haakse slijpers hebben de afbraamschijven een aangenaam slijpgedrag, lange standtijden en een groot verspanend vermogen. De afbraamschijven zijn daarnaast ook ijzer- en zwavelvrij. 

Verschillende Afbraamschijven 125mm

De afbraamschijven zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is de Rhodius RS580 Keramische Afbraamschijf een krachtige schijf geschikt voor industriële toepassingen. De Rhodius RS24 Afbraamschijf is een schijf geschikt voor het bewerken van aluminium. Wanneer u een schijf zoekt geschikt voor het bewerken van staal en RVS kiest u de  Rhodius RS38 Afbraamschijf.  Wilt u een goed alternatief dat alleen geschikt is voor het bewerken van staal, dan is de Rhodius RS2 afbraamschijf een topper. Klik op de naam om alles op het gebied van afbramen te bekijken. Naast de afbraamschijven worden de lamellenschijven of een fiberschijf veelvuldig gebruikt voor het bewerken van RVS en Staal.

Profiteer van onze staffelkorting

Bent u opzoek naar een grote hoeveelheid afbraamschijven 125 mm? Wij maken graag een scherpe offerte voor u op! Neem ook een kijkje bij ons complete assortiment afbraamschijven.