×

Algemene vragen

Algemene vragen onlineborenkopen.nl

Kan ik nadat ik een bestelling heb geplaatst deze nog wijzigen?

Wij, van onlineborenkopen.nl, proberen orders altijd zo snel mogelijk klaar te maken voor verzending. Indien u een wijziging wilt aanbrengen aan uw bestelling, vragen wij u te bellen naar +31318769003 of ons te mailen naar info@onlineborenkopen.nl

Hoe kan ik betalen via jullie site?

U kunt bij ons online betalen via Ideal, Paypal, creditcard, op rekening of via Mr. Cash/Bancontact. Alleen het gebruik van een Nederlandse en Belgische creditcard is toegestaan. Bij twijfel kunnen wij u om een kopie creditcard met bijbehorende identificatie vragen. Ook is het altijd mogelijk om op bezoek te komen bij onze winkel en hier met uw pinpas te betalen.

Wat zijn de verzendkosten?

Via diverse NL pakketpost kanalen verzenden wij uw pakket voor 4,95 euro. Ligt uw orderbedrag boven 50 euro? Dan vervallen de verzendkosten. Plaatst u een bestelling vanuit België dan zijn de kosten voor verzending 8,95 euro.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Orders die u op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Indien u consument bent en op vrijdag voor 16.00 uur een bestelling plaatst, zal deze op zaterdag voor het eerst aangeboden worden. Indien u niet aanwezig bent, wordt er een nieuwe bezorgpoging gedaan.

Hoe wordt er om gegaan met mijn privacy?

Wij van onlineborenkopen.nl vinden privacy van hoog belang. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens. Wilt u meer komen te weten over onze Privacy Policy kijk dan in onze algemene voorwaarden.

Heeft u een andere vraag die nog niet beantwoord is, bel ons dan op +31318769003 of stuur ons een mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan u graag te woord met een kundig antwoord