Alle betonboren

50 Resultaten

Alle betonboren

Onlineborenkopen.nl heeft een groot assortiment aan betonboren. Ons assortiment bestaat uit diverse beton- en steenboren die stuk voor stuk hun eigen toepassing en kwaliteiten hebben. Of u nu op zoek bent naar een lange betonboor, een SDS betonboor of een tegelbeitel, wij hebben alle betonboren waaronder dozenboren, in ons assortiment.

Betonboor kopen voor professioneel gebruik

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Wanneer u een betonboor koopt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit, geschikt voor de zware klussen. Onze betonboren zijn uitgerust met een standaard cilindrische aansluiting, SDS Plus of SDS Max aansluiting. Zo is er een betonboor of steenboor geschikt voor elke boormachine.

Toepassingen betonboren

Onlineborenkopen.nl levert betonboren voor diverse toepassingen. Zo zijn er betonboortjes voor het boren van kleine gaten in standaard beton of steen. Dit kan met een standaard steenboor of betonboor die geschikt zijn voor boormachines met standaard snelspan boorkop. U kunt bij ons ook bits kopen voor boormachines. Daarnaast kunt u ook kleine gaten boren met een sds betonboor. U heeft dan wel een boormachine nodig met een SDS Plus boorkop. Voor het boren in gewapend beton kiest u voor een SDS Plus of SDS Max betonboor.

Welke betonboor past op mijn boormachine?

Heeft u een schroefmachine, accuboormachine of klopboormachine met een snelspan boorkop? U kiest dan voor een universele betonboor een universele steenboor een tegelboor TSM of Tegelboor diamant of een TCT Universeelboor.
Wanneer u een boorhamer, combihamer of breekhamer heeft kiest u afhankelijk van de boorkop voor een SDS Plus of SDS Max hamerboor. Bij sommige klopboormachines wordt een extra SDS-Boorkop meegeleverd, waardoor u SDS Plus boren kunt gebruiken met uw klopboormachine.

Betonboren in bulk afnemen

Onlineborenkopen levert haar boren aan diverse bedrijven. Daardoor kunnen wij een scherpe offerte maken wanneer u boren in grote aantallen wil afnemen. Stuur ons een e mail ( Direct mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. De boren kunt u ook ophalen bij ons op locatie in Veenendaal. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen dat de boren klaarliggen aan de afhaalbalie.