‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Sleuf Beitel | SDS Max Premium

Sleuf beitel met SDS max aansluiting in Premium kwaliteit voor het hakken en breken in beton en steen. Vervaardigd uit extra gehard staal en voor de professionele gebruiker. De sleuf beitel heeft een lengte van 380 mm en een breedte van 35 mm.

 

 112,80excl. BTW( 136,49 incl. BTW)

Op voorraad

Sleuf Beitel met SDS Max aansluiting

Sleuf beitel voor het hakken en breken van steen en beton. Ook wel vleugelbeitel genoemd. De beitels zijn vervaardig uit extra gehard staal en van Premium kwaliteit. Dit betekend dat deze voor professioneel en langdurig gebruik geschikt zijn.

Door de SDS aansluiting wordt de sleuf beitel extra vergrendeld in de boormachine. Dit komt door de inkepingen die in de schacht aangebracht zijn.

Een ander voordeel is dat hierdoor efficiënter, maar ook comfortabeler gewerkt kan worden.

Betonbeitels in diverse uitvoeringen en aansluitingen

De sleuf beitel is een betonbeitel en in SDS Max en SDS Plus aansluiting te bestellen.

Waar de SDS Max Premium beitel een lengte heeft van 380 mm en een diameter van 35 mm, heeft de SDS Plus Premium beitel een  lengte van 250 mm en een diameter van 22 mm.

Betonbeitels zijn er in diverse uitvoeringen. Zo is er een betonbeitel met punt, spade blad, guts uitvoering of beitels speciaal voor tegels.

Premium betonbeitels bij Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl heeft ervoor gekozen om de betonbeitels alleen in premium versies aan te bieden. Deze beitels hebben een lange levensduur, zijn betrouwbaar en sterk en onmisbaar voor de professionele gebruiker.

Profiteer van onze staffelprijzen bij afname grotere aantallen of vraag uw offerte aan voor een prijs op maat. Wanneer u structureel veel boren afneemt kan dit voor u heel interessant zijn. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003 en wij helpen u graag.

Afmeting:
35 x 380 mm
Toepassing
Voor het hakken van steen en beton
Aansluiting
SDS-Max
Verpakking
Per stuk op kunststof clip
Afmeting:
35 x 380 mm
Toepassing
Voor het hakken van steen en beton
Aansluiting
SDS-Max
Verpakking
Per stuk op kunststof clip