Alle borensets

Populair binnen de categorie Alle borensets:

30 Resultaten

Borensets kopen?

Onlineborenkopen.nl heeft veel borensets voor nagenoeg alle toepassingen. Een borenset heeft als voordeel dat de meest gebruikte boren handig bijeen zijn. Zo zijn de meest voorkomende maten gebundeld in een mooie houten, stalen of kunststof verpakking.

Borensets voor metaal

De borensets voor metaal zijn er in vele uitvoeringen. Er zijn verschillende metaalboren voor diverse toepassingen en materialen. Soms voldoet een klein metaal borensetje tot diameter 10 mm en voor de professionele gebruiker is een set tot 13 mm weer populairder. De metaalborensets zijn onder te verdelen in diverse soorten, denk hierbij aan;

  • Cobalt borenset voor boren in RVS
  • Metaalboren sets voor het boren in staal
  • Stappenboren set voor het stapsgewijs boren in staal en kunststof
  • Gatenzaag koffer voor het boren van grote gaten

Borensets voor hout

Een set met houtboren voor de meest voorkomende werkzaamheden in hout. Houtborensets zijn verkrijgbaar met slangenboren en speedboren.
De houtboren zitten in een houten koffer of een kunststof cassette.
De 6-delige slangenborenset heeft 6 boren met een lengte van 230 mm. Verpakt in een mooie houten cassette is dit het ideale cadeau voor jezelf.

Ook de speedboren zijn in een houten cassette verpakt. Met 13 speedboren is deze set compleet. Liever een kleinere borenset? Speedboren zijn er ook in kleinere sets verpakt in een kunststof cassette.

Borensets met betonboren

Op zoek naar SDS boren in een complete set? SDS betonboren zijn verkrijgbaar in 6-delige cassettes of in koffers met 60 betonboren. Zo heeft u de juiste maat en lengte altijd bij de hand.

Wilt u weten welke borensets voor uw toepassing geschikt zijn? Wilt u een offerte aanvraag doen voor sets of de losse boren? Bel 0318-769003, of stuur een e-mail aan info@onlineborenkopen.nl. Wij helpen u graag.