Alle houtboren

27 Resultaten

Alle houtboren

Onlineborenkopen.nl heeft een groot assortiment aan houtboren. Of u nu op zoek bent naar een balkenboor, Hardhout boor, of scharnierenboor Onlineborenkopen.nl heeft het in het assortiment.

Houtboor kopen voor professioneel gebruik

Bent u op zoek naar een professionele houtboor? Onlineborenkopen.nl levert houtboren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Hierdoor bieden wij altijd hoge kwaliteitsboren voor de zwaardere toepassingen. Houtboren hebben een cilindrische, Quicklock of zeskant aansluiting.

Toepassingen houtboren

Houtboren zijn er voor verschillende toepassingen. Zo zijn er standaard houtboortjes met cilindrische aansluiting voor het boren van gaten tussen de 3 mm en 30 mm. Dit is de machinale houtboor | SharpPoint. Het houtboortje met Quicklock aansluiting is volledig geslepen, wat het een zeer duurzame boor maakt. De Quicklock boortjes zijn er van 2 tot 15 mm. De boren vallen onder onze machinale houtboren.
Daarnaast is er een houtboor voor hardhout, een boor voor het boren van scharniergaten, vlinderboren en veel meer. Twijfelt u over het type houtboor? Bel 0318-769003 of mail aan info@onlineborenkopen.nl. Wij helpen u graag.

Gatenboren

Gatenboren worden gebruikt voor het boren van grote gaten in Hout, MDF, Gips of kunststof. De snijdiepte van een gatenboor is 60mm en het grootste gat dat u kunt boren is 152 mm. Bij een gatenboor maakt u gebruik van een centreerboor en houder. De houders zijn er in diverse aansluitingen. Er is ook een gatenzaag voor het boren in staal en RVS.

Houtboor in setje

Houtboor in setje kopen? De meest voorkomende houtboortjes bij de hand. Daarnaast kunt u alle boren los bij ons bestellen. Een Speedboren set is er in verschillende uitvoeringen en verpakkingen. Daarnaast zijn er ook borensetjes met slangenboren. De verpakking is van hout of kunststof. De houtboren sets zijn ideaal om als cadeau te geven.

Offerte houtboren

Gebruikt u veel houtboren? Op onlineborenkopen.nl koopt u boren tegen aantrekkelijke staffelkortingen. Wanneer u structureel veel gebruik maakt van boren kunt u een offerte opvragen. Wij bieden u dan een prijs op maat. (direct e-mailen). Liever telefonisch contact? Bel 0318-769003 en wij helpen u graag. Wij bieden diverse producten aan. Naast boren kunt u bij ons ook terecht voor brandwerende kit of verwerkingsgereedschap zoals lijmen en kitten.