Alle metaalboren

84 Resultaten

Alle metaalboren

Of u nu op zoek bent naar een lange metaalboor, kort metaalboortje of een metaalboren set, bij Onlineborenkopen.nl is er altijd een juiste metaalboor voor uw klus. Onlineborenkopen.nl heeft een groot assortiment professionele metaalboren.

Professionele metaalboor kopen

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Negentig procent van onze metaalboren zijn HSS geslepen. HSS staat voor High Speed Steel. Onze standaard HSS ijzerboren zijn uitgerust met een 118 graden splitpoint, hierdoor is centreren overbodig.

Boren met een HSS boor

Bij boren in harde metaalsoorten zoals RVS gebruikt u onze Cobalt Metaalboren. Deze spiraalboren zijn voorzien van een cobalt legering en een splitpoint wat centeren overbodig maakt. Bij boren in andere metaalsoorten wordt een cobalt boor juist afgeraden, hiervoor gebruikt u de gewone metaalboren HSS met innovatieve splitpoint.

Metaalboor herkennen

Voor het boren in metaal heeft u een echt kwalitatieve metaalboor nodig. Wij bieden verschillende boren aan tegen een zachte prijs! Ontdek ons aanbod:

Boren in metaal

Eén van de meest gemaakte fouten tijdens het boren van een groot gat in metaal is een te hoge boorsnelheid. Grote gaten boren doet u het best met een laag toerental. Hoe groter het gat en hoe harder het materiaal, hoe lager het toerental moet zijn. Onze boren zijn kwalitatief uitstekend, duurzaam en scherp geslepen. Zo bieden wij een metaalboor 16mm, metaalboor 20 mm en zelfs een metaalboor 30mm. Extra grote gaten boort u bijvoorbeeld met een gatenzaag 200mm of met een andere gatenzaag in verschillende diameters. Ook wanneer u op zoek bent naar extra kleine metaalboortjes of lange metaalboren, bent u op de juiste plek.

Offerte voor metaalboren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven. Daardoor kunnen wij een scherpe offerte op maat voor u opmaken. Stuur ons een e mail ( Direct mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. De boren kunt u ook ophalen bij ons op locatie in Veenendaal. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen dat de boren klaarliggen aan de afhaalbalie.