‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Verzinkboor set | 6 delig

Verzinkboor set 6-delige bestaat uit 6 x 3-snijder verzinkboren HSS Geslepen met een snijhoek van 90°. Inhoud set: Verzinkboor 6,3 / 8,3 / 10,4 / 12,4 / 16,5 en 20, 5 mm

 71,59excl. BTW( 86,62 incl. BTW)

Op voorraad

Bulk deal
Aantal Korting Prijs p/s
3 - 5 10%  64,43

Verzinkboor set 90°C | voor een nette afwerking!

Verzinkboor set kopen? Wanneer gebruik je een verzinkboor? Een verzinkboor gebruik je wanneer je een nette afwerking van je boorgat wilt hebben, b.v. dat de schroef dieper komt te liggen in het materiaal.
Daarnaast wordt de boor ook gebruikt wanneer je een afschuining in een gat wilt maken, b.v. voordat er schroefdraad wordt getapt. De 3 snij vlakken zorgen voor een optimale dekking voor het verwijderen van spaanders op boorgaten. Hierdoor krijgt u een mooi afgewerkt oppervlak. Gemaakt volgens DIN335 standaarden.

Inhoud set: Verzinkboor 6,3 / 8,3 / 10,4 / 12,4 / 16,5 en 20, 5 mm

Voordat je begint met een verzinkboor, boor je het gat eerst voor met de Metaalboor HSS Geslepen. Je gebruikt de verzinkboor namelijk niet om gaten mee te boren.
De verzinkboor past op een accuboormachine. Let er wel op dat u de boor niet gebruikt in een machine met een klop- of slag functie. Dit kan de snijkanten van de boor beschadigen.

Profiteer van extra korting bij afname van meerdere sets.

Toepassing
Voor het verzinken in de meest voorkomende staalsoorten.
Lengte
Kort
Verpakking
Per set in cassette
Toepassing
Voor het verzinken in de meest voorkomende staalsoorten.
Lengte
Kort
Verpakking
Per set in cassette