Anti dreunplaten

Enig resultaat

Anti dreunplaten kopen?

Zelfklevende anti dreunplaten voor het dempen van trillingen en/of overig geluid.
De dreunplaten zijn gemaakt van soepel bitumen. Daaroverheen is een lijmlaag aangebracht en deze is afgedekt met schutfolie. Wanneer u de schutfolie verwijderd heeft u een zelfklevende plaat.

De platen zijn bestand tegen water, olie, brandstof, alcohol en verdunde logen.

Wanneer u anti dreunplaten gebruikt op ronde vormen, adviseren wij u de plaat te verwarmen. Hierdoor wordt de antidreunplaat nog soepeler en is deze perfect in vorm aan te brengen.

Toepassingen anti dreunplaten

Anti dreunplaten worden veelvuldig gebruikt aan binnenkant van autodeuren, motorruimtes, bagageruimtes, machines, CV ketels, wanden, carrosseriebouw, gevelbeplating en meer. De antidreunplaten zijn combineerbaar met andere geluidsabsorptie materialen.

Naast geluidisolatie voorkomt het resoneren.
De platen zijn 50 x 50 cm en eenvoudig op maat te snijden.

Gebruiksaanwijzing

Wanneer je anti dreunplaten wilt bevestigen is de ondergrond zeer belangrijk.
Ondergrond dient altijd schoon, droog, stof en vetvrij te zijn. U kunt ontvetten met een ontvetter op waterbasis namelijk 515 Rapid Cleaner, of een ontvetter op solventbasis namelijk 213 Solvent Cleaner.

Na het snijden van de plaat (indien nodig), verwijdert u de schutfolie. U brengt de antidreunplaat op de ondergrond aan . Rol er met een aandrukrol goed overheen, of de druk de plaat goed aan. De eindsterkte is afhankelijk aan hoeveel druk er wordt uitgeoefend.  Het beste is om de platen te verwerken boven de 20 graden. Wanneer het te koud is, verwarmt u de platen voor. Dit kan met een föhn of infraroodstraler.

Ontdreuningsplaten per stuk of volledige verpakking.

Bij Onlineborenkopen.nl koopt u ontdreuningsplaten voordelig wanneer u een volle doos van 10 platen afneemt. Wilt u maar een klein oppervlak dempen? Koop dan uw anti dreunplaat per stuk.