Balkenboor

Toont alle 7 resultaten

Balkenboor kopen?

Een balkenboor is een houtboor voor het boren van grote en diepe gaten in hout. Een balkenboor wordt ook wel slangenboor genoemd. Balkenboren hebben een zeskant aansluiting en zijn geschikt voor gebruik op een (accu) boormachine. De boren zijn gemaakt uit gehard staal en hebben een voorsnijder en hoofdsnijder. Op deze manier “graaft” de boor zijn eigen weg door het hout.

Toepassing balkenboren

Balkenboren / slangenboren worden gebruikt voor het boren van mooie ronde diepe gaten in hout. De boor voert de hitte en spaanders optimaal af. Dit voorkomt schade rondom het hout. De balkenboren voor tropisch hardhout hebben een extra tin coating en wijder spiraal. Hierdoor kan het hout niet verbranden.

Lange balkenboor

Lange balkenboor nodig? Onlineborenkopen.nl heeft een ruim assortiment in slangenboren. De boren zijn er in diverse lengtes, waarvan de langste lengte wel 1080 mm is.
Balkenboren zijn er in lengte: 230, 320, 460, 620, 880 en 1080 mm. De grootste diameter is 36mm.
Wanneer u een lange balkenboor nodig heeft voor tropisch hardhout, dan gebruikt u de Azobé slangenboor. De langste lengte is 460 mm. Alle overige balkenboren zijn geschikt voor het boren in hout en hardhout.

Setje slangenboren

De slangenboren zijn er ook in handige setjes. Mooi verpakt in een houten cassette is het ook een uitstekend cadeau om weg te geven. De set bevat 6 slangenboren van 230 mm lengte in diameter 8, 10, 12, 14, 16 en 18 mm.

Staffelkortingen houtboren

Op onlineborenkopen.nl bieden wij onze houtboren aan met een aantrekkelijke staffelkorting. Wilt u liever een offerte op maat ontvangen? Mail ons op info@onlineborenkopen.nl of bel 0318-769003. Wilt u meer informatie over ons bedrijf? Onlineborenkopen.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV. ChemTechniek Nederland levert vooral lijmen, kitten, chemisch ankers en andere technische producten voor de bouw en industrie. Neem gerust contact op en wij denken graag mee over het gebruik van deze producten in uw bedrijf.