Beton beitels

Beton beitels kopen? Maak hier uw keuze voor uw beton beitel. Advies of offerte op maat? Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl

Snelle levering – franco huis vanaf € 50,= – lage verzendkosten – voor professionals, door professionals

Toont alle 18 resultaten

Beitels voor professioneel gebruik

Onze professionele beitels zijn gemaakt van gehard staal. Hierdoor zijn zij uitermate geschikt voor het hakken en breken van steen en beton. Onze beitels zijn beschikbaar met SDS-Max aansluiting en SDS-plus aansluiting. Deze beitels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.
Zo zijn er platte beitels, guts beitels, beitels met een punt of sleuf en veel meer.

Premium betonbeitels bij Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl heeft ervoor gekozen om de betonbeitels alleen in premium versie aan te bieden. Deze beitels hebben een lange levensduur, zijn betrouwbaar en sterk en onmisbaar voor de professionele gebruiker. Onze premium beitels zijn gemaakt uit extra gehard staal, dit draagt bij aan een lange levensduur van uw beitel.

Alle betonboren, metaalboren en houtboren uit voorraad leverbaar

Onlineborenkopen.nl levert haar boren en producten aan bedrijven uit de bouw en industrie. Naast betonboren, beitels, metaalboren en houtboren leveren wij ook Chemisch Ankers, lijmen en kitten, smeermiddelen, coatings en vele andere producten via ons bedrijf ChemTechniek Nederland. Profiteer van onze staffelprijzen bij afname grotere aantallen of vraag uw offerte aan voor een prijs op maat. Wanneer u structureel veel boren afneemt kan dit voor u heel interessant zijn. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003 en wij helpen u graag.

Verzenden via DHL in Nederland, België en Duitsland. Indien u liever de boren afhaalt is dat geen probleem. Dit kan in onze vestiging in Veenendaal, centraal gelegen tussen Utrecht en Arnhem in. Mail of bel wat u wilt afhalen en wij zorgen ervoor dat het bij de verkoopbalie klaar ligt.