Betonboor 30mm

Toont alle 3 resultaten

Betonboor 30mm kopen?

Bent u op zoek naar een betonboor 30mm? Wanneer u een betonboor van 30 mm nodig heeft, dan kunt u kiezen uit een Hamerboor SDS Plus of SDS Max betonboor. De standaard betonboren gaan tot een diameter van 25 mm en hebben een cilindrische aansluiting.

Betonboor 30 mm SDS Plus

Een betonboor 30 mm met SDS Plus aansluiting heeft een 4-snijder boorkop. De boorkop heeft een carbide coating voor extra duurzaamheid. U gebruikt de steenboor SDS Plus voor het klopboren in steen en beton. Maar ook voor het boren van gaten in beton met wapening.
Heeft u een zware en professionele boorhamer met SDS Max aansluiting? Vindt dan uw 30mm betonboor bij de SDS Max Betonboren.

Lengte betonboren 30mm

Een SDS betonboor van 30mm is er in diverse lengtes. Een boor heeft een totale lengte en een effectieve boorlengte.
Een SDS plus betonboor van 30 mm is er in totale lengte van 250 en 450 mm. Effectief is dat 190 en 390 mm.
Langere betonboor nodig? Wanneer u een professionele boorhamer met SDS Max aansluiting heeft zijn er meer lengtes beschikbaar. Een SDS max heeft een 18 mm schacht en past alleen in een SDS Max boorkop. SDS Max boren zijn er in standaard en premium kwaliteit. De standaard SDS Max betonboren 30mm zijn er in lengte 320 mm, 370 mm, 520 mm, 600 mm en 920 mm. De Premium SDS Max boren zijn er in lengte 370 mm en 570 mm.

Groot assortiment steen- en betonboren

Onlineborenkopen.nl heeft een groot assortiment aan steen- en betonboren voor professioneel gebruik. Doordat wij leveren aan vele bedrijven uit de bouw en industrie kunnen wij onze boren snel en tegen aantrekkelijke prijzen leveren. Gebruikt u structureel veel boren en wilt u een offerte ontvangen? Bel 0318-769003 of mail ons op info@onlineborenkopen.nl.