Betonboren sets

Toont alle 9 resultaten

Betonboren sets voor professioneel gebruik

Onze betonboren sets zijn samengesteld door professionals en bevatten de meest gebruikte afmetingen van betonboren. Onze cassettes zijn een perfect cadeau voor je klusgrage vader of als gemakkelijke opbergkoffer. We beschikken over diverse sets met beton- en steenboren. Van een SDS Plus borenset in diverse uitvoeringen tot een borenset steen met de meest voorkomende steenboren.

Niet zeker welke boor het beste geschikt is voor u?

Welke SDS borenset?

Een borensetje met SDS boren zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er borensets met 7 boren, of zelfs een complete assortimentskoffer met 60 hamerboren.
Daarnaast kunt u kiezen uit 2-snijder SDS boren of 4-snijder SDS boren. De 4-snijder betonboren hebben wij in verschillende kwaliteiten. Onze Standaard, Premium en Profiline.
Vooropgesteld; Al onze SDS betonboren zijn geschikt voor professioneel gebruik. Onze standaard lijn wordt gebruik voor veel voorkomende werkzaamheden in beton. Onze Premium boren hebben een extra geharde carbide boorkop, dit maakt de boor duurzamer. Onze Profiline SDS betonborenset bevat 7 betonboren die geschikt zijn voor zware boorwerkzaamheden. De Profiline SDS Plus borenset wordt vooral veel gebruikt wanneer u hoge eisen stelt aan uw betonboor en deze veelvuldig gebruikt.

 

Door de hoge kwaliteit en diversiteit van deze sets bent u altijd voorbereid op een klus die gedaan moet worden.

Liever geen betonboren set? Al onze boren zijn ook los te bestellen.
Of u nu opzoek bent naar een betonboor 30mm, lange steenboor of SDS boor 6mm, u vindt de juiste boor in ons assortiment.

Offerte voor cassettes in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de producten en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.