Betonboren (universeel)

Toont alle 2 resultaten

Betonboren (universeel) voor professioneel gebruik

Onze professionele (universele) betonboren zijn ideaal voor het breukvast boren met een hoge snelheid. Door zijn A-Symmetrische spiraal voert het stof en gruis snel af wat de boorsnelheid verbeterd. Ook door de zandstraal behandeling zullen deze boren beter presteren. Geschikt voor conventionele boormachines, een SDS boormachine is voor deze boren dus niet nodig, zowel voor klop- en boorwerk. Van deze boor beschikken wij over zowel een lang model als over een kort model. Deze universele betonboren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Ook zijn de boren in handige betonboren sets te verkrijgen. Deze sets zijn beschikbaar per 5-delig en 8-delig.
Wanneer u ook door gewapend beton wilt boren, adviseren wij u een SDS betonboor te gebruiken.

Voordelen universele betonboor

  • Snelle afvoer gruis en stof
  • Universeel boorwerk in stenen
  • Slijtvast

De betonboren van Onlineborenkopen zijn gezandstraald en de kop heeft een carbide coating. Dit draagt bij aan een lange levensduur van uw boor.

Alle soorten betonboren van Onlineborenkopen.nl uit voorraad leverbaar.

Naast de standaard betonboren in 4 lengtematen, levert Onlineborenkopen.nl ook steenboren met cilindrische schacht. Toch op zoek naar professionele boren voor gebruik in SDS plus en Max machines? Bekijk ons assortiment aan SDS Plus 2-snijder hamerboren, SDS Plus 4-snijder hamerboren, of onze hamerboren SDS Plus SDS Max aansluiting.
Ook op het gebied van een tegelbeitel of beton beitels in diverse uitvoeringen en aansluitingen bent u aan het juiste adres.

Wanneer wij uw bestelling voor 16.00 uur ontvangen, versturen wij nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt via DHL verzonden en u kunt uw bestelling gemakkelijk via Track & Trace volgen. Afhalen van uw boren is geen enkel probleem. Bel met 0318-769003 of stuur een e-mail aan info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen dat de boor van uw keuze klaar ligt aan onze afhaalbalie te Veenendaal.