Betonboren

46 Resultaten

Betonboren voor professioneel gebruik

Groot assortiment betonboren voor uiteenlopende toepassingen in bouw en industrie.

Bij onlineborenkopen.nl vindt u diverse betonboren en aansluitingen voor diverse toepassingen. Zo zijn er 2- en 4 snijder SDS hamerboren voor hardere betonsoorten. Deze gaan zelfs door gewapend beton. Ook voor boren in steen, tegels, dakpannen vindt u bij ons de juiste boor.

Aansluitingen betonboren

Bij onze producten vindt u iconen terug die aangeven welke aansluitingen de betonboren hebben.

Onze steenboren en betonboren hebben een cilindrische aansluiting. Dit zijn stevige boren om kloppend te boren in diverse steensoorten, baksteen, beton en kalkzandsteen.

Onze hamerboren hebben een SDS-Plus of SDS Max aansluiting. Als voordeel ten opzichte van een cilindrische aansluiting is dat deze betonboren veel meer grip hebben in de boormachine. Daarnaast kunnen deze boren veel meer krachten weerstaan. Je boort niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler.

Snijkop SDS hamerboor

Zoals eerder aangegeven heeft een SDS hamerboor een 2-snijder snijkop of een 4- snijder kop. Een 2 snijder kop heeft 2 snijvlakken en is uitstekend geschikt voor alle meest voorkomende boor werkzaamheden. Wanneer u kiest voor een 4-snijder kop heeft de SDS boor 4 snijvlakken. In de Premium versie liggen 2 snijvlakken iets lager, waardoor het gruis beter wordt afgevoerd. 4-snijder SDS boren hebben een lange levensduur enmaken mooie exacte gaten in beton.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering. Op kwaliteit getest door professionals. Offerte op maat