Betonboren kopen

Wilt u betonboren kopen? Bekijk dan ons brede assortiment. Bekijk ook onze betonboren sets.

58 Resultaten

Professionele betonboren kopen

Wilt u professionele betonboren kopen? Bij Onlineborenkopen.nl hebben we een groot assortiment betonboren. Van grote betonboren tot kleine betonboortjes. Zo is er altijd een betonboor die past bij uw klus. Denk hierbij aan:

SDS boor 4 snijkanten

Een 4 snijder betonboor kopen? Bij Onlineborenkopen.nl vindt u diverse betonboren en aansluitingen voor diverse toepassingen. Zo zijn er 2- en 4 snijder betonboor. Deze gaan zelfs door gewapend beton.

Een 2 snijder betonboor heeft 2 snijvlakken en is uitstekend geschikt voor alle meest voorkomende boor werkzaamheden. Wanneer u kiest voor een 4-snijder kop heeft de SDS boor 4 snijvlakken. In de Premium versie liggen 2 snijvlakken iets lager, waardoor het gruis beter wordt afgevoerd. 4-snijder SDS boren hebben een lange levensduur enmaken mooie exacte gaten in beton.

Ook voor steenboren, tegelboren en beton beitels bent u bij ons aan het juiste adres.

Aansluitingen betonboren

Bij onze producten vindt u iconen terug die aangeven welke aansluitingen de betonboren hebben.

Onze steenboren en betonboren hebben een cilindrische aansluiting. Dit zijn stevige boren om kloppend te boren in diverse steensoorten, baksteen, beton en kalkzandsteen.

Onze hamerboren hebben een SDS-Plus of SDS Max aansluiting. Als voordeel ten opzichte van een cilindrische aansluiting is dat deze betonboren veel meer grip hebben in de boormachine. Daarnaast kunnen deze boren veel meer krachten weerstaan. Je boort niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering. Op kwaliteit getest door professionals. Offerte op maat