Bevestigingsmaterialen

75 Resultaten

Bevestigingsmaterialen

Koop al uw bevestigingsmaterialen bij Onlineborenkopen.nl. Van schroef tot bout en moer, ankers, pluggen en meer.
Naast het grote assortiment aan online boren ontstond de vraag naar schroeven en meer. Dit heeft als resultaat dat er een mooi assortiment aan bevestigingsmateriaal tot stand is gekomen.

Ruim assortiment

Bij onlineborenkopen.nl hebben we een ruim assortiment opgezet aan bevestigingsmateriaal. Bouten, moeren en schroeven vormen de ruggengraat van constructies en spelen een belangrijke rol in vrijwel elke industrie. Het gaat niet alleen om de juiste keuze van een bout of schroef, maar ook om de maat, sterkte, corrosiebestendigheid en meer.
Wij bieden een ruim assortiment aan schroeven, zoals tellerkop schroeven, spaanplaatschroeven, RVS schroeven en natuurlijk de Torx schroef. Het assortiment Bouten en Moeren bevat alle types volgens de juiste DIN normeringen en alles in Verzinkt staal of RVS.

Schroeven online

Online uw schroeven bestellen? Van Dynaplus schroeven tot het Proftec assortiment. Op onlineborenkopen.nl vindt u altijd de juiste schroef voor uw werkzaamheden.
Zo bieden wij onder andere;

  • Spaanplaatschroeven
  • MDF Schroeven
  • Tellerkop schroeven
  • Metaalschroeven
  • Vlonderschroeven
  • Gipsplaatschroeven

Bouten en moeren online

Ook uw bouten en moeren vindt u online bij Onlineborenkopen.nl. Daarnaast ook de carrosserieringen, veerringen, sluitingen- en platen. Kortom, voor al uw bevestigingsmaterialen bent u bij ons op het juiste adres.

Draadeinden bestellen

Draadeinden zijn bevestigingsmaterialen zonder kop en voorzien van metrisch schroefdraad. Een draadeind is er in Verzinkt staal of RVS kwaliteit. In verschillende lengtes te bestellen. Wanneer u korter dan 1 meter nodig heeft, kunt u een draadstuk bestellen of de draadstang verkorten door het gebruik van een slijpschijf.  Een draadeind is er in verschillende maten, zo wordt een M8 en M10 draadeind veel gebruikt. Door het gebruik van Chemisch Anker kunt u het bevestigen in beton.

Offerte aanvraag bevestigingsmateriaal

Gebruikt u veel bevestigingsmateriaal in uw bedrijf? Onlineborenkopen.nl levert aan bedrijven uit de bouw en industrie en denkt graag met u mee over de inkoop van materialen in uw bedrijf. Zo is het mogelijk een offerte te maken of uw bedrijf te koppelen aan een online kortingsgroep. Geef uw afnames op en wij komen terug met een prijsopgave. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met één van onze collega’s op 0318-769003.

Waarom kiezen voor Onlineborenkopen.nl

Ruime keuze: Bij onlineborenkopen.nl hebben we een breed assortiment aan bevestigingsmateriaal en andere verbruiksartikelen voor de bouw en industrie.
Kwaliteit: We staan garant voor de hoogste kwaliteit. Onze producten voldoen aan bepaalde DIN normen, ETA specificaties en andere keurmerken.
Deskundig advies: Ons team staat altijd klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste schroef of boor voor uw project. Door onze ervaring delen wij graag onze kennis met u.
Snelle levering: We begrijpen dat tijd essentieel is. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij uw bestellingen vaak dezelfde dag nog kunnen versturen.
Concurrerende prijzen: Bij Onlineborenkopen.nl bieden we scherpe prijzen. Profiteer van de juiste prijs en kwaliteit verhouding.