‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

MDF-schroef Verzinkt | Platkop

MDF schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden van plaatmaterialen zoals spaanplaat en MDF. Voorboren is in de meeste gevallen niet nodig door de speciale snijpunt.

 5,47excl. BTW( 6,62 incl. BTW)excl. BTW( 6,62 incl. BTW)

MDF schroeven kopen?

MDF schroeven zijn speciaal ontworpen voor het bevestigen van plaatmaterialen zoals multiplex, spaanplaat en MDF. Omdat deze materialen gevoelig zijn voor splijten is het zeer belangrijk om hiervoor de juiste schroef te kiezen. Deze MDF schroeven zijn voorzien van een speciale snijpunt die makkelijk boort en zorgt dat het materiaal niet gaat splijten, zelfs wanneer je deze in de kopse kant schroef.

De MDF schroef is voorzien van een TX-15 aandrijving die zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en voor optimale grip.

Voor- en nadelen

Voorboren is niet nodig
Speciale boorpunt voorkomt splijten
Voor professioneel gebruik

MDF schroeven

De speciale wokkel boven het schroefdraad maakt extra ruimte voor de steel van de schroef waardoor de twee materialen stevig tegen elkaar aan worden getrokken. De MDF schroef is voorzien van een extra diepe kop die zorgt voor een extra strakke afwerking

MDF schroeven snel geleverd

Onlineborenkopen.nl levert MDF schroeven, bouten, moeren en alle soorten schroeven en boren uit voorraad. Wanneer u voor 16:00 uur besteld verzenden wij uw bestelling dezelfde dag. Liever uw bestelling afhalen? Onlineborenkopen.nl is gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Graag bellen van tevoren op 0318-769003, zodat wij uw bestelling kunnen klaarleggen.

 

Staat uw product er niet tussen?
Ons assortiment is zeer uitgebreid. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij komen bij u terug met een offerte op maat. Grote afname of projectmatig inkopen? Vraag een account aan bij één van onze medewerkers en wij zetten een account met staffelprijzen voor u klaar. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Artikelnummer
5209.01
Lengte
40/24 mm, 50/30 mm
Diameter
3.5 mm, 4.0 mm
Materiaal
Verzinkt
Aandrijvingstype
TX-15
Merk
Proftec
Type schroef
MDF schroef