‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Tuinhoutschroef RVS-410 | Lenskop met Snijpunt

Onze tuinhoutschroeven zijn gemaakt van RVS-410, een speciale RVS variant, deze variant bevat geen nikkel. Door de afwezigheid van nikkel kunnen de schroeven nog harder gemaakt worden. dit zorgt voor een minimale kans op breken tijdens het indraaien.

 9,50excl. BTW( 11,50 incl. BTW)excl. BTW( 11,50 incl. BTW)

Tuinhoutschroef RVS-410 | Lenskop met Snijpunt

Onze tuinhoutschroeven zijn gemaakt van RVS-410, een speciale RVS variant, deze variant bevat geen nikkel. Door de afwezigheid van nikkel kunnen de schroeven nog harder gemaakt worden. Het resultaat hiervan zijn schroeven met dezelfde sterktekenmerken als gehard staal, dit minimaliseert het breken van de schroef tijdens het indraaien.

Door de lenskop van de schroef ontstaat er een mooie afwerking in houten constructies. de schroef is uitgerust met een snijpunt, dit is een speciale boorpunt dat tijdens het indraaien het materiaal uit het schroefgat verwijderd, dit voorkomt het splijten van het hout. Het de draad van de schroef is speciaal ontworpen om in het hout te bijten zodat de schroef nog steviger vast zit in het hout. Al deze eigenschappen bij elkaar zorgen voor een erg sterke verbinding van het hout.

Voor- en nadelen

Sterk en duurzaam
zelfborende punt
moeilijk te verwijderen

Offerte voor tuinhoutschroeven

Heeft u projectmatig of vaak tuinhoutschroeven nodig? Onlineborenkopen.nl levert aan bedrijven uit de bouw en industrie.
Vraag eenvoudig uw offerte aan en wij maken een prijs op maat.

Staat uw artikel er niet bij? Wellicht hebben wij dit wel in ons assortiment, maar staat het product niet online.
Voor al uw boren, schroeven, slijpmateriaal, bouten, moeren en pluggen & ankers bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres.
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003. Wij helpen u graag!

Voordelig tuinhoutschroeven inkopen?

Onlineborenkopen.nl als leverancier van uw Houtdraadbouten? Koop voordelig en gemakkelijk. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is Onlineborenkopen.nl een betrouwbare leverancier op het gebied van alle soorten boren, bouten, moeren en schroeven voor de professionele gebruiker.

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden.

Artikelnummer
5207.31
Lengte
40/24 mm, 50/30 mm, 60/35 mm, 70/42 mm, 80/48 mm
Diameter
4.0 mm, 5.0 mm
Materiaal
RVS-410
Aandrijvingstype
TX-20, TX-25
Merk
Proftec
Type schroef
Tuinhoutschroef