‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Houtbouwschroef Verzinkt | Tellerkop met Snijpunt

Onze nieuwe TX- houtbouwschroeven zijn een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Deze schroeven, vaak aangeduid als tellerkopschroeven, vinden veel toepassingen in houtconstructiebouw.

 5,72excl. BTW( 6,92 incl. BTW)excl. BTW( 6,92 incl. BTW)

Houtbouwschroef Verzinkt | Tellerkop met Snijpunt | 5212.01

Een houtbouwschroef is gemaakt om 2 stukken hout aan elkaar te verbinden, deze schroef is geschikt voor hard- en zachthout. Houtbouwschroeven zijn van sterk staal gemaakt en hebben een scherpe punt waardoor ze makkelijk het hout in komen. Door het grove schroefdraad heeft de schroef een sterke verbinding in het hout.

Door de royale (teller)kop zijn deze schroeven erg geschikt voor het maken van stevige houten constructies. Door deze grote kop bieden de schroeven een uitstekende klemkracht op het hout en zijn ze perfect voor houtverbindingen met zware belasting.

Voor- en nadelen

Sterk en duurzaam
Corrosiebestendig
Niet geschikt voor alle toepassingen

Waarom is de Houtbouwschroef zo effectief?

Door de diepe torx aansluiting is een sprake van optimale krachtoverbrenging, dit heeft een snelle en veilige schroefbevestiging als resultaat. Wij leveren altijd een passende torx-bit mee, op deze manier heb je altijd het juiste bitje bij handen.Ook het schroefdraad en de zelfborende snijpunt dragen bij aan de effectiviteit van de schroef, ze zorgen voor een vlotte start en verminderde weerstand bij het indraaien. Voorboren is dus vaak niet nodig. De schroeven zijn uitgerust met een wokkel, dit zorgt voor een nog betere grip bij hout-op-hout bevestigingen.

Deze schroeven variëren in maat van 6×40 tot 6×200, bij de 8 mm ligt dit tussen de 50 en 300 mm lengte. Schroeven met een lengte van 80 mm of meer hebben een gedeeltelijke schroefdraad.

Voordelig Houtbouwschroeven inkopen?

Onlineborenkopen.nl als leverancier van uw houtbouwschroeven? Koop voordelig en gemakkelijk. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is Onlineborenkopen.nl een betrouwbare leverancier op het gebied van alle soorten boren, bouten, moeren en schroeven voor de professionele gebruiker. Wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden.

Offerte voor Houtbouwschroeven in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren, bouten, moeren en schroeven aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email met de producten en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

U kunt uw boren, bouten, moeren en schroeven thuis of op bedrijf laten bezorgen. Afhalen is mogelijk in Veenendaal. Bel of mail vooraf, wij zorgen dat uw boor klaar ligt aan de afhaalbalie.

 

Artikelnummer
5212.01
Lengte
40 mm, 50 mm, 60 mm, 80/50 mm, 100/60 mm, 120/80 mm, 140/80 mm, 160/80 mm, 180/80 mm, 200/80 mm, 220/80 mm, 240/80 mm, 260/80 mm, 280/80 mm, 300/80 mm
Diameter
6.0 mm, 8.0 mm
Materiaal
Verzinkt
Aandrijvingstype
TX-30, TX-40
Merk
Proftec
Type schroef
Houtbouwschroef