×

13.500+ klanten waarderen ons met een 9.4

10.000+ producten uit voorraad leverbaar

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland

Advies of catalogus ontvangen?

Terug naar het overzicht

In de catalogus vindt u het gehele borenassortiment van CTN, overzichtelijk opgesteld. Wilt u een catalogus ontvangen, of meer informatie?

Ons team van professionals staat graag voor u klaar. Naast advies over diverse boren, kunnen wij u ook adviseren over de lijmen, kitten en Chemisch Anker van CTN. Hoe leest u hier verder.

Borenboek van CTN & Online boren kopen

Met veel aandacht hebben wij een borenboek samengesteld. In deze overzichtelijke catalogus vindt u alle soorten metaalboren, houtboren en betonboren uit ons assortiment. Ook de Gatzagen voor b.v. metaal en gips staan in het boek.
Wilt u een catalogus ontvangen? Neem contact met ons op en wij sturen u de catalogus toe.

Brochures-online-boren-kopen

Advies online boren kopen, lijmen, kitten, Chemisch anker en meer.

Online boren kopen is onderdeel van ChemTechniek Nederland uit Veenendaal. Onder het label CTN, ontwikkelen zij vele soorten lijmen, kitten en chemisch anker voor de Bouw en Industrie. Daarnaast hebben zij onder hun label een ruim assortiment aan reinigers, ontvetters, coatings en primers. Sinds 2007 leveren wij met succes aan vele verschillende bedrijven in de agri, automotive, transport, techniek, industrie en bouw. Graag denken wij mee met uw projecten en staan wij met advies voor u klaar.
Zo testen wij veel voor onze klanten. Heeft u een verlijming vraagstuk? Een Chemisch Anker project of wilt u dat wij met u meedenken? Bel 0318-769003 of mail aan info@onlineborenkopen.nl en wij helpen u graag verder.

metaalboren houtboren betonboren uit midden nederland

Bezoek van een vertegenwoordiger op locatie mogelijk
Soms is het fijn om niet online bezig te zijn. Wij van Online Boren Kopen en ChemTechniek Nederland zijn offline ook beschikbaar. Zo hebben wij onze technisch adviseurs die bij onze klanten op bezoek komen. Daarnaast hebben wij een afhaalpunt in Veenendaal, waar een groot deel van het assortiment te bekijken is. Onze medewerkers in Veenendaal beschikken over voldoende kennis om u te adviseren over uw project.

Abonneer je op onze nieuwsbrief
Contactgegevens
  • Onlineborenkopen.nl
  • Inductorstraat 8
  • 3903 KB, Veenendaal

  • KvK: 77485254
  • BTW: NL86.10.22.178.B01