×

13.500+ klanten waarderen ons met een 9.4

10.000+ producten uit voorraad leverbaar

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland

Metaalboren, Betonboren en Houtboren uit Midden-Nederland

Terug naar het overzicht

Metaalboren, Betonboren en Houtboren uit Midden-Nederland

Al sinds 2007 zijn wij op de markt met ontwikkeling en verkoop van diverse lijmen, kitten, smeermiddelen etc. onder ons label CTN® voor Bouw en Industrie . Vanuit onze Chemisch Anker klanten kregen wij de vraag naar goede SDS betonboren, terwijl onze constructie klanten op zoek waren naar metaalboren en hoveniers naar houtboren.
Voor ons een reden om een goed en professioneel assortiment neer te zetten voor alle professionals in o.a. Bouw, Agri en Industrie. Zo hebben wij een ruim assortiment aan betonboren, SDS Plus of Max aansluiting, houtboren en metaalboren en meer.

Waarom koopt u een metaalboor, betonboor of houtboor bij Onlineborenkopen.nl?

Het kopen van een metaalboor, houtboor of betonboor lijkt misschien niet zo heel “spannend”. Maar voor bedrijven die er dagelijks en veel mee werken is de kwaliteit van de boor zeer belangrijk.
Daarnaast moet een prijs van de boor in verhouding tot de kwaliteit ook goed zijn. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan en hebben ons assortiment aan boren, eerst door een groep van onze klanten laten testen. Deze klanten zijn allen professionele gebruikers uit de bouw en industrie.
Door de positieve feedback zijn we ons assortiment gaan uitbreiden en hebben ons assortiment aan boren inmiddels aan zo’n 1500 bedrijven geïntroduceerd. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Door onlineborenkopen.nl zijn de kwaliteitsboren nu voor een ieder beschikbaar. Zo is het kopen van een  professionele metaalboor, houtboor of een betonboor bij onlineborenkopen.nl de juiste keus!
Van professionals – voor professionals.

Advies en prijs op maat bij Onlineborenkopen.nl

Bent u op zoek naar een specifieke boor? Gebruikt u structureel veel boren of wilt u een offerte ontvangen? Mail ons op info@onlineborenkopen.nl en wij helpen u graag verder.
Wilt u boren kopen, maar bent u ook op zoek naar andere producten van ChemTechniek Nederland en u wilt dit combineren? Ook dat is geen probleem.

Abonneer je op onze nieuwsbrief
Contactgegevens
  • Onlineborenkopen.nl
  • Inductorstraat 8
  • 3903 KB, Veenendaal

  • KvK: 77485254
  • BTW: NL86.10.22.178.B01