×

13.500+ klanten waarderen ons met een 9.4

10.000+ producten uit voorraad leverbaar

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland

Rhodius Accu-Line: Slijpen met optimale prestatie op uw accumachine

Terug naar het overzicht

Rhodius staat bekend om innovatie en kwaliteit en komt ook nu weer met een nieuwe ontwikkeling in de slijpschijven wereld. Rhodius introduceert de Accu-Line: een assortiment slijpschijven speciaal ontworpen voor accumachines.

Rhodius heeft naast de Accu-Line nog 3 andere lijnen slijpschijven:

TopLine: De schijven in de TopLine zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Neem bijvoorbeeld keramische korrels en kunstharsgebonden CBN-korrels. Deze korrels zorgen voor een maximale levensduur, snijprestatie en koeling. Ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen.

ProLine: De ProLine slijpschijven zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminiumoxide en kunstharsgebonden korrels. De materialen zijn iets minder duurzaam dan de TopLine maar bieden nog steeds een goede snijprestatie en levensduur. Ontworpen voor professionele en semi-professionele toepassingen.

AlphaLine: De AlphaLine is gemaakt van goedkopere materialen die minder duurzaam zijn dan de TopLine en ProLine, maar zijn goed geschikt voor alledaagse toepassingen.

Waarom een speciale Accu-Line?

De keuze van de juist slijpschijf hangt af van de machine die u gebruikt. Wanneer u met een TopLine slijpschijf op een accumachine aan het werk bent, maakt u door het lagere vermogen van de machine de schijf sneller kapot. Zo werkt dit ook andersom, gebruikt u een AlphaLine Slijpschijf op een machine met veel vermogen dan bent u snel door de slijpschijf heen omdat de schijf het vermogen niet aan kan.

Heeft u toch de vrijheid van de accumachine nodig, maar ook de kwaliteit van de TopLine?

Rhodius heeft hier als oplossing de Accu-Line voor ontwikkeld, deze slijpschijven zijn volledig op accumachines afgestemd maar hebben wel de kwaliteit van de TopLine. Zo komen kwaliteit en vrijheid samen.

Dit zijn de algemene voordelen van de Accu-Line op een rijtje:

 • Langere levensduur: De binding van de schijf is aangepast op het vermogen en toerental van de accumachines, hierdoor gaat de schijf langer mee.
 • Accuvriendelijk: Door de lage wrijvingsweerstand is deze lijn erg accuvriendelijk, u kunt dus meer slijpen op één accu.
 • Vrijheid: Doordat de slijpschijven op een accumachine zijn aangesloten kunt u deze overal gebruiken, u heeft geen stopcontact nodig. Hierdoor kunt u waar u wilt de slijptol gebruiken.

Een breed scala aan schijven voor diverse toepassingen

De Accu-Line heeft verschillende slijpschijven en diamantzagen in het assortiment. Deze hebben allemaal hun eigen toepassingen en voordelen

 • Slijpschijf Staal/RVS XT15: Voor het slijpen van RVS, staal, bouwstaalsoorten, vlechtstaal en meer.
 • Slijpschijf Aluminium XT24: Voor het doorslijpen van aluminium.
 • Doorslijp en schuren in één XTK69: Een handige en goede combinatie van doorslijpen en schuren in één handige schijf.
 • Afbraam FS1 Fusion: Voor snel en efficiënt afbramen.
 • Diamantschijf Beton LD50: Voor het door slijpen van beton.
 • Diamantschijf Natuursteen DG55: Voor het doorslijpen van natuursteen.
 • Doorslijp en afkanten Tegels DG65: Doorslijpen en afkanten van tegels met één schijf.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Accu-Line? Twijfel dan niet en vraag een offerte aan! Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@onlineborenkopen.nl of door te bellen naar 0318-769003 Ons team helpt u graag. Wij zullen ons best doen om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bij Onlineborenkopen.nl profiteert u van staffelvoordeel. Bekijk naast het nieuwe Accu-Line assortiment ook onze standaard slijpschijven en zaagbladen. Ook leveren wij boren voor beton, hout en metaal, bouten moeren en schroeven en nog diverse andere producten! Neem een kijkje op onze online webwinkel en vindt de juiste artikelen voor uw klus!

Abonneer je op onze nieuwsbrief
Contactgegevens
 • Onlineborenkopen.nl
 • Inductorstraat 8
 • 3903 KB, Veenendaal

 • KvK: 77485254
 • BTW: NL86.10.22.178.B01