×

13.500+ klanten waarderen ons met een 9.4

10.000+ producten uit voorraad leverbaar

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland

Slangenboren voor hout, hardhout en Azobé

Terug naar het overzicht

Wanneer gebruik je een Slangenboor?

Slangenboor kopen? Een slangenboor wordt gebruikt wanneer je mooie ronde diepe gaten wilt boren in hout. Een slangenboor is in vele diameters en lengtes te bestellen.
Zo is de langste slangenboor wel 1080 mm!
Een slangenboor wordt ook wel een balkenboor genoemd. U gebruikt deze voor het boren in de meeste houtsoorten.  Zelfs in hardhout. Een slangenboor is ook wel bekend onder de naam Balkenboor.
Balkenboren worden veel gebruikt in de hoveniers- en houtbranche. Zo gebruik je een balkenboor bij het boren in vlonders, spanten en veranda’s etc. Ook in de houtbouw, in spanten en vele andere toepassingen, boort u gemakkelijk met onze slangenboren.

Boren in Azobé en tropisch hardhout.

Wanneer u wilt boren in Azobé en tropisch hardhout, adviseren wij u om een slangenboor speciaal voor Azobe te gebruiken. Deze slangenboor heeft een Titanium coating, dat zorgt voor een betere hitte afvoer.
Daarnaast is het spiraal van een Azobé slangenboor wijder, waardoor de spaanders makkelijker worden afgevoerd. Klik hier voor onze Azobé Slangenboren.

Aansluiting en boorkop Slangenboren

De slangenboor heeft een zeskant aansluiting  en een optimale afvoer van spaanders en hitte, dit zorgt ervoor dat uw boorgat nauwkeurig is. Ook voorkomt het schade rondom het hout.
Gemaakt uit gehard staal, op de top is een boorpunt gemonteerd om makkelijk te centreren. Op deze manier “graaft” de boor zijn eigen weg door het hout.

Zeskant aansluiting slangenboor
Zeskant aansluiting Slangenboor
centreerpunt slangenboor
Centreerpunt slangenboor

Bekijk onze video over Slangenboren:

Welke lengtes en diameters zijn er in slangenboren?

Wanneer u een slangenboor wilt kopen, kan dat in meerdere lengtes.
Een slangenboor is er in lengte 230, 320, 460 en 620 mm. Er zijn zelfs enkele diameters te koop in lengte 880 en 1080 mm.
Wanneer u kiest voor een Azobe Slangenboor dan is deze er in lengte 230 en 460 mm. Een populaire maat is de 6 mm slangenboor.

Slangenboren kopen bij online boren kopen!

Koop online uw slangenboren van hoogwaardige kwaliteit en profiteer van actie voordeel. Omdat wij veel boren leveren aan bedrijven uit de hoveniersbranche, bouw en industrie, kunnen wij onze boren online scherp aanbieden. Wilt u toch liever eerst een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard, mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel 0318-769003.
Gaten boren in spanten? Ook alle grote diameters uit voorraad leverbaar. Bezoek ons centraal in Midden-Nederland, aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.

Abonneer je op onze nieuwsbrief
Contactgegevens
  • Onlineborenkopen.nl
  • Inductorstraat 8
  • 3903 KB, Veenendaal

  • KvK: 77485254
  • BTW: NL86.10.22.178.B01