Borenset steen

Toont alle 9 resultaten

Borenset Steen kopen?

Bij Onlineborenkopen.nl vindt u diverse borenset voor steen. Verpakt in een cassette met 5 steenboren of 8 steenboren. De borenset heeft steenboren met een cilindrische aansluiting, dit houdt in dat deze boren geschikt zijn voor een boormachine met snelspan boorkop.
Bij boren in steen met deze steenboortjes kan er alleen roterend geboord worden. Deze boren worden gebruikt voor het boren in zachte steensoorten.
Wanneer u kloppend wilt boren, gebruikt u de standaard betonboren set of SDS borenset.

Steen borenset SDS

Wanneer u wilt boren in natuursteen of hardere betonsoorten en u bent in het bezit van een boorhamer of klopboormachine met SDS Plus boorkop zijn er verschillende steenboren sets beschikbaar.

  • 7-delige Betonborenset SDS Plus 4-snijder
  • 7-delige Betonborenset SDS Plus 2-snijder

Daarnaast zijn er ook complete koffers met 60 SDS Plus hamerboren te bestellen.

Liever geen borensetje? Al onze dozen betonboren, steen- en betonboren zijn ook los te bestellen. De beton en steenboren zijn er ook in lengte 600 mm, 400 mm en 200 mm.

Steenboren set SDS

Met een juiste steen borenset heb je altijd de juiste steenboren binnen handbereik. Een goed gevulde borenset met SDS boren zijn daarom onmisbaar. Steenboren hebben vaak een hardere punt, wat ervoor zorgt dat de boor moeiteloos weerstand kan weerstaan. Dit komt vaak voor bij het boren in steen. SDS steenboren heeft een uitsparing aan twee kanten. waardoor de boor maar op een manier in een boormachine kan. Met een juiste steenboren set SDS werkt u niet alleen efficiënter maar ook veiliger en comfortabeler.

Borensets voor steen, beton en meer

Onlineborenkopen.nl levert een groot assortiment aan borensets. Naast borenset voor steen zijn er vele sets verkrijgbaar voor het boren in beton, boren in metaal en boren in hout.
Alle borensets zijn uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk online bestellen ook bijvoorbeeld in combinatie met onze bithouders of een bezoek brengen aan onze showroom in Veenendaal. Wilt u een borenset ophalen? Geen probleem. Bel 0318-769003 of stuur ons een e-mail ( Direct mailen ) en wij zorgen ervoor dat de boren klaar liggen aan onze afhaalbalie.