Borenset metaal

Toont alle 15 resultaten

Onze borenset van metaal is samengesteld door professionals en bevatten de meest gebruikte afmetingen van boren. Een borenset metaal is perfect om aan een klus fanaat cadeau te geven.

Metaalborenset voor professioneel gebruik

Er bestaan verschillende soorten metaalboren. Met een metaalborenset heeft u altijd de juiste maten binnen handbereik. De maten en soorten zijn overzichtelijk georganiseerd. Omdat deze borensets van metaal door professionals zijn samengesteld bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen. We beschikken over HSS metaalboren sets, een stappenboor set, een verzinkboren set en over cobalt boren sets. Deze sets zijn beschikbaar in de meest gebruikte boordiameters en zijn ideaal wanneer u veelvuldig werkt met metaalboren.

Borenset metaal

Het gros van onze metaalboren is gemaakt van HSS staal. Deze staalsoort kan warmte verdragen. Dit is handig wanneer u in diepe of harde metalen wilt boren. Een borenset metaal bij onlinborenkopen.nl is beschikbaar in de meest gebruikte boordiameters.

Een cassette cadeau geven

Onze boren worden volop gebruikt in de staalconstructie, hoveniersbranche, transport, argi, bouw, carrosserie en vele andere branches waar de eisen aan een metaalboor hoog zijn. In een borenset treft u verschillende varianten van onze metaalboren. Zo kunt u kiezen uit korte versies, lange of extra lange versies. Alle boren voldoen aan de DIN338 norm en zijn van dezelfde professionele kwaliteit. Ook is het leuk om een borenset metaal cadeau te geven aan een

Ijzerboren set

Vanuit onze gebruikers kregen wij de vraag naar kwaliteit ijzerboren sets, naast hun zoektocht naar naar metaalboren. Sinds 2014 leveren wij een compleet assortiment hoogwaardige ijzerboren voor de zwaar werk of juist het precisiewerk. Wij bieden zowel de zakelijke markt als de professionele gebruiker.

Offerte voor een set metaalboren?

Onlineborenkopen.nl levert haar metaalborensets aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Laat ons weten welke metaalborenset u zoekt en wij sturen u de offerte toe.