Bouten

Toont alle 9 resultaten

Bouten kopen?

Wanneer u bouten wil kopen bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres. Onlineborenkopen.nl verkoopt naast alle soorten boren ook diverse bouten en moeren, schroeven en andere bevestigingsmaterialen.
Op deze manier kunt u boren en bevestigingsmateriaal op één adres inkopen.

Verschillende soorten bouten

Bouten zijn verkrijgbaar in verzinkt staal en RVS kwaliteit. Onlineborenkopen.nl heeft de volgende soorten in het assortiment.

  • Slotbouten
  • Houtdraadbout
  • Tapbout
  • Golfplaatbout

Slotbouten worden gebruikt in houtconstructies zoals overkappingen, serres en poorten en hebben een volvormige kop. Houtdraadbouten hebben zeskantkoppen en worden gebruikt in houten onderconstructies, deze brengen een stevige verbinding tot stand. Een tapbout wordt gebruikt voor het verbinden van verschillende onderdelen, het heeft een zeskant kop en metrisch draad tot onder de kop.

Kwaliteit

Kwaliteit boven alles! Onze bouten zijn vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en voldoen aan de benodigde DIN normen. Dit garandeert maatvastheid en langdurige en betrouwbare prestaties.
We hebben diverse kwaliteiten in huis. Zo kunt u een bout kopen in RVS of Verzinkt staal.

Vandaag besteld is morgen geleverd

Wanneer u een bestelling plaatst voor 16.00 uur wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Liever uw bestelling afhalen? Onlineborenkopen.nl is gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Indien wij uw bestelling bezorgen gebeurd dit via onze eigen lokale bezorgdienst of via onzer vervoerder DHL.

Gebruikt u projectmatig veel bouten, moeren, schroeven of boren? Onlineborenkopen.nl levert har assortiment aan bedrijven uit de bouw en industrie. Bel 0318-769003 of informeer op info@onlineborenkopen.nl en wij maken graag een offerte op maat voor u.