Caramelschijf

Toont alle 3 resultaten

Wat is een caramelschijf?

Een caramelschijf is een stuk gereedschap dat wordt gebruikt om stickers, lijmresten en dubbelzijdig tape te verwijderen van diverse oppervlakken. Het is gemaakt van een soort rubberachtig materiaal dat lijkt op een stevige gum, en heeft vaak een gekartelde of een gladde rand.

Caramelschijf kopen?

Een caramelschijf koopt u online bij Onlineborenkopen.nl. De caramelschijven zijn er in twee uitvoeringen, een getande en een standaard schijf, beide zijn geschikt voor op een haakse slijper. Door de speciale adapter zijn de caramelschijven ook te gebruiken op een boormachine.

Waar gebruik je een caramelschijf voor?

Een caramelschijf wordt gebruikt voor het verwijderen van:

  • Lijmresten
  • Sierstrips
  • Stickers
  • Tape

Doordat een caramelschijf zacht is zal de lak niet beschadigd worden. Zo kunt u deze schijven probleemloos gebruiken op motoren, scooters, auto’s en meer. Een caramelschijf geeft een lichte caramelgeur af zodat er geen hinderlijk geur vrijkomt. Het ideale toerental bij gebruik op een haakse slijper is 1200 rpm per minuut. Door middel van de adapter kunt u deze schijven ook gebruiken op een boormachine. Het ideale toerental voor gebruik op een boormachine is tussen de 2000 en 4000 rpm/minuut.

Hoe gebruik je een caramelschijf?

Een caramelschijf is eenvoudig te gebruiken. Zet de schijf met adapter op een boormachine of accuboormachine en zet deze op een laag toerental (2000-4000 RPM). Beweeg de schijf voorzichtig over het materiaal waarop de lijmresten zich bevinden. De lijmresten zullen loskomen en worden verwijderd door de schijf.

Producten kopen met korting?

Bij Onlineborenkopen.nl koopt u verschillende producten tegen aantrekkelijke staffelprijzen. Zo profiteert u altijd van korting. Vanaf 3 stuks ontvangt u al een korting. Wilt u liever een offerte op maat ontvangen? Bel 0318-769003 of stuur een mail naar info@onlineborenkopen.nl