Caramelschijf

Toont alle 3 resultaten

Caramelschijf kopen?

Een caramelschijf koopt u online bij Onlineborenkopen.nl. De caramelschijven zijn er in twee uitvoeringen. Een getande (caramelschijf getand) en een standaard uitvoering (Caramelschijf 88 mm). Beiden zijn geschikt voor het gebruik op een haakse slijper.

Waar gebruik je een caramelschijf voor?

Een caramelschijf wordt gebruikt voor het verwijderen van lijmresten, sierstrips,  stickers en tape. Het voordeel van het gebruik van caramelschijven is dat de lak niet beschadigt wordt. Zo kunt u deze schijven probleemloos gebruiken op motoren, scooters, auto’s en meer. Het ideale toerental bij gebruik op een haakse slijper is 1200 rpm per minuut. Door middel van een adapter voor caramelschijf kunt u de caramelschijven ook gebruiken op een boormachine. Het ideale toerental voor gebruik op een boormachine is tussen de 2000 en 4000 rpm/minuut.

Koop caramelschijven met korting

Bij Onlineborenkopen.nl koopt u caramelschijven tegen aantrekkelijke staffelprijzen. Zo profiteert u altijd van korting. Vanaf 3 stuks ontvangt u een korting. Wilt u liever een offerte op maat ontvangen? Bel 0318-769003 of stuur een mail naar info@onlineborenkopen.nl