Cobalt borenset

Toont alle 3 resultaten

Cobalt borenset

Onze professionele cobalt borensets zijn uiterst geschikt voor het boren van nauwkeurige gaten door diverse harde metaalsoorten zoals RVS, messing, gietijzer, brons en koper. De cobalt coating rondom de boren zorgt ervoor dat deze boren uiterst duurzaam zijn en blijven. Wij hebben cobalt borensets in verschillende uitvoeringen.

Cobalt borenset kopen

Al onze cobalt metaalboren zijn volledig geslepen HSS, vervaardigd uit M35 staal en hebben een gewoon of parabolisch spiraal. De metaalboren van Cobalt zijn er ook in korte uitvoering of als puntlasboor. Onze cobalt boren sets bevatten diverse soorten boren welke je voor elke situatie kan gebruiken. De Cobalt boor met parabolische spiraal is naast het boren in metaal ook geschikt voor boren in hardhout.

HSS cobalt metaalboren

Cobalt is een keihard materiaal. Dit wordt met legering toegevoegd. Het toevoegen van de legering zorgt ervoor dat de hardheid van de boor omhoog gaat. Een cobalt metaalboor beweegt door zijn hardheid minder mee dan reguliere metaalboren. Omdat de cobalt metaalboren minder flexibel zijn kunnen ze ook makkelijk breken. Een cobalt boor wordt vooral gebruikt voor in boren in RVS en harde metaalsoorten. HSS cobalt metaalboren kunt u gebruiken wanneer u wilt boren in onder andere RVS, INOX en gietijzer. Volgens DIN norm 338. Altijd een puntzuiver resultaat!

Metaalborenset cobalt

Onze cobalt metaalboren zijn naast de losse verkoop ook verkrijgbaar in handige opbergcassettes, koffers of zelfs in een 420-delig display. Zo heeft u altijd de juiste maat bij de hand. Omdat onze cobalt boren uit één stuk staal zijn geslepen is de boor zeer duurzaam en puntzuiver.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Wanneer u structureel grote aantallen boren afneemt kunt u profiteren van onze staffelprijzen. Omdat wij vaak werken met bedrijven in de constructie, bouw of industrie kunnen wij een scherpe offerte op maat aanbieden. Onze metaalboren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wenselijk kunnen deze afgehaald worden op onze locatie in Veenendaal. Graag een belletje naar 0318-769003, zodat wij de boren klaar kunnen leggen bij de afhaalbalie.