Cobalt boren HSS

Op zoek naar cobalt boren? Bekijk ons brede assortiment. Weet u niet welke boor het beste is voor uw klus? Neem dan contact met ons op voor advies.

Toont alle 11 resultaten

Cobalt boren kopen

Onze professionele cobalt boren zijn uiterst geschikt voor het boren van nauwkeurige gaten door diverse harde metaal soortenzoals RVS. Door de cobalt coating zijn de deze boren uiterst duurzaam en blijven zij puntzuiver.
Cobalt ijzerboren zijn er in diverse uitvoeringen. Zoals de standaard metaalboor volgens DIN 338. Leverbaar vanaf 1 mm en tot wel 14 mm.
De metaalboren van Cobalt zijn er ook in korte uitvoering of als puntlasboor.
Alle cobalt boren zijn volledig geslepen HSS, vervaardigd uit M35 staal en hebben een gewoon of parabolisch spiraal. De Cobalt boor met parabolische spiraal is ook geschikt voor boren in hardhout.

Cobalt IJzerboren uitgelegd

Cobalt is een keihard materiaal wat met de legering wordt toegevoegd. Hierdoor gaat de hardheid van de boor omhoog. De boor beweegt minder mee dan een gewone ijzerboor en kan daardoor makkelijker breken. De cobalt boor wordt alleen gebruikt voor het boren in b.v. RVS en harde metaalsoorten. Het is belangrijk dat je de boor z’n werk laat doen. Achteraf kunt u een anti roest coating aanbrengen. Om geluidsoverlast te voorkomen kunt u gebruik maken van anti dreunplaten.

Cobalt borencassettes

Cobalt metaalboren zijn ook verkrijgbaar in een handige cobalt borenset, koffers of zelfs in een 420-delig display. Zo heeft u altijd de juiste maat bij de hand.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Profiteer van onze staffelprijzen. Neemt u structureel grote aantallen boren af of zoekt u ook veilige werkhandschoenen, handreiniging of reinigers en ontvetters voor uw medewerkers? Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Cobalt boren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wenselijk kunnen deze afgehaald worden op onze locatie in Veenendaal. Graag een belletje naar 0318-769003, zodat wij de boren klaar kunnen leggen bij de afhaalbalie.

Altijd snelle levering – Op kwaliteit getest door professionals  – Offerte op maat