DeWalt multitool zaagblad

Toont alle 8 resultaten

DeWalt Multitool Zaagblad

Bent u op zoek naar een zaagblad voor uw DeWalt Multitool? Onlineborenkopen.nl levert Multitool zaagbladen in diverse uitvoering. Zo koopt u een zaagblad DeWalt, Starlock of Universele aansluiting gemakkelijk online.

DeWalt zaagblad

Een zaagblad voor DeWalt multitool is er in diverse uitvoeringen. Zo zijn er zaagbladen voor het bewerken van hout, maar ook voor hout en staal. Daarnaast is er een extra breed of extra lang zaagblad te verkrijgen. Ook zijn de zaagbladen met DeWalt aansluiting verkrijgbaar in handige sets.

Setjes Multitool Zaagbladen

Koop uw zaagbladen in handige setjes. Dit levert voordeel op en u heeft de meest gebruikte DeWalt Multitool zaagbladen direct bij de hand. Zo is er de DW92 set, een 4-delige set met zaagbladen voor hout en metaal. Het zaagbladensetje DW93 is een set met multitool zaagbladen voor hout. De set bevat 11 multitool bladen met fijne en grove vertanding. De zaagbladen zijn geschikt voor het gebruik op een DeWalt, Stanley Fatmax en Black&Decker Multitool.

Multitool zaagbladen DeWalt

Multitool zaagbladen met DeWalt aansluiting zijn er in HCS en Bi-metaal kwaliteit. Zo zijn de HCS bladen geschikt voor hout en PVC en de Bi-Metalen zaagbladen naast hout ook voor profielen, spijkers of zelfs een metalen buis.

Qblades Multitool zaagbladen

Onlineborenkopen.nl verkoopt de professionele zaagbladen van Qblades. Onze klanten hechten hoge waarde aan kwaliteit en professionaliteit en samen met Qblades maakt dat ons assortiment compleet. Wij leveren de zaagbladen voor alle merken multitools. De SL aansluiting (Starlock) is geschikt voor alle nieuwe multitools met starlock systeem. Aangezien andere multitools nog steeds het grootse aandeel in de markt hebben, verkopen wij ook multitool zaagbladen met Universele aansluiting en DeWalt aansluiting.

Plastic-vrije verpakking Multitool zaagblad

Wanneer u een multitool zaagblad koopt, ontvangt u deze in een 100% plastic vrije verpakking. Het doosje is hersluitbaar waardoor u de multitool zaagbladen weer gemakkelijk kunt opbergen. Bij afname van 10 zaagbladen ontvangt u altijd 1 zaagblad gratis. Bent u grootverbruiker? Bij 100 zaagbladen, ontvangt u 15 multitool zaagblaadjes GRATIS!