Diamant slijpschijf

Populair binnen de categorie Diamant slijpschijf:

Toont alle 12 resultaten

Diamant slijpschijf

Een diamant slijpschijf wordt gebruikt om materialen zoals beton, steen, keramiek, natuursteen en asfalt te slijpen.
De diamant schijven zijn geschikt voor het gebruik in een haakse slijper, mobiele slijper, zaagtafel of in muurfreesmachines.

Hoe kies je de juiste diamant slijpschijf?

De juiste diamant slijpschijf kiezen begint bij het vaststellen van het materiaal. Waar wordt er in gezaagd en met welke machine?
De machine en grootte van de schijf, de precisie van het te zagen materiaal zijn allemaal factoren voor het kiezen van de juiste diamantschijf.
De kleinste diamantschijf heeft een doorsnede van 115 mm, terwijl de grootste gaat tot 450 mm.

De vorm van de snijrand is tevens bepalend bij het kiezen van de juiste schijf. De vorm hiervan heeft invloed op de snijsnelheid en het snijgevoel tijdens het gebruik.
De diamant slijpschijven hebben de volgende snijranden;

  • Gesloten snijrand
  • Turbo snijrand
  • Gesegmenteerde snijrand

Een gesloten snijrand zorgt voor nauwkeurige sneden en zeer zuivere snijranden.
Een Turbo snijrand combineert een zuivere snijrand met korte doorslijptijden.
Zaagbladen met een gesegmenteerde snijrand hebben de hoogste snijsnelheid en een maximale standtijd dankzij segmenthoogten tot 17 mm.

Rhodius zaagbladen voor de professionele gebruiker

Onlineborenkopen.nl voert het assortiment zaagbladen van Rhodius. Rhodius is een toonaangevende Duitse fabrikant en familiebedrijf gespecialiseerd in gereedschappen voor metaalbewerking zoals slijpschijven, lamellenschijven, afbraamschijven en meer. Ook op het gebied van diamantbladen is er een assortiment ontwikkeld voor de professionele gebruiker.

De perfecte diamant slijpschijf

Wil je de perfecte diamant slijpschijf vinden voor jouw klussen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige diamantslijpschijven. Of je nu beton, steen, metaal of keramiek wilt bewerken, wij hebben de juiste schijf! Profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Wacht niet langer, koop vandaag nog jouw diamantslijpschijf bij Onlineborenkopen.nl en maak je klussen efficiënter en effectiever!

Offerte ontvangen?

Gebruikt u structureel veel diamantschijven en wilt u een offerte op maat ontvangen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel ons op 0318-769003