Diamant zaagbladen

Toont alle 12 resultaten

Diamant zaagbladen kopen?

Koop uw diamantzaagblad online en profiteer van snelle levering.
Onze Rhodius Diamantzagen zijn van professionele kwaliteit en voldoen aan de strenge Europese eisen.

Bent u op zoek naar een standaard diamant zaagblad voor de meest voorkomende werkzaamheden in beton en graniet? Gebruik dan de Rhodius LD40, deze diamant zaag is geschikt voor nat en droog slijpen. Daarnaast heeft deze een lange levensduur en een groot toepassingsgebied. De Rhodius LD40 op 350 mm is  ons meest verkochte en voordeligste zaagblad.

Rhodius LD300, de topper onder de diamant zaagbladen.

De Rhodius LD300 is de topper onder de zaagbladen. Universeel te gebruiken in uw haakse slijper.
De Rhodius LD300 kunt u als diamtschijf kopen in diameter, 115, 125, 150, 180 en 230 mm. Allen hebben een asgat van 22,23 mm.

Doorslijpen in asfalt?

De Rhodius LD70 is de diamant doorslijpschijf voor het slijpen in asfalt. Deze diamantzaagbladen gebruikt u in uw mobiele slijper of voegenzaagmachine.
De LD70 van Rhodius heeft een bijzonder hoge veiligheidsstandaard door de toegepaste  beschermsegmenten. Verkrijgbaar in 300, 350, 400, 450 en 500 mm.

Slijpen in keramiek, porselein, graniet en meer.

Wanneer u wilt slijpen in keramiek, geglazuurde tegels, porselein, graniet of marmer dan is de DG10 van Rhodius de uitstekende optie voor u. De diamant doorslijpschijf is extra dun en is speciaal ontwikkeld voor droog slijpen.

Extra korting bij grotere afname

Profiteer van extra staffelkorting bij aankoop van meer dan één diamantzaag. Selecteer uw diameter van uw blad en kijk in de bijbehorende tabel wat uw korting is. Offerte ontvangen voor grote afname diamant zaagbladen? Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel naar 0318-769003. Wij staan u graag te woord.