Diamantboren

Droogboren, Diamantboren dunwandig en dikwandig en kroonboren van Perfor.

Toont alle 5 resultaten

Diamantboren kopen bij Onlineborenkopen.nl

Diamantboren van Perfor zijn te koop bij Onlineborenkopen.nl. Het aanbod van diamantboren is groot en uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar een dunwandige diamantboor, een droogboor of dikwandige diamantboor? Bekijk ons aanbod.

Diamantboor voor droogboren in steen

Wanneer u droog moet boren in steen is de dikwandige diamantboor met 1¼” aansluiting geschikt. Dit dankzij het grote gat voor de stofafzuiging. Ook de droogboor met 1¼” aansluiting is hiervoor geschikt.

Diamantboren met kroonsegment

De diamantboor met kroonsegment, ook wel kroonboor genoemd is een boor dat met dunne kroonsegmenten op een dunne boorpijp wordt gemaakt. Deze kroonboren zijn zeer geschikt voor alle soorten beton, gewapend beton en steen. Bij het boren in steen en beton moet wel water gebruikt worden.

Dozenboren van Perfor

Dozenboren van Perfor komen in diverse uitvoeringen. Zo bieden wij een dozenboor geschikt voor Beton, een dozenboor te gebruiken in steen. Daarnaast dozenboren met afzuigsleuf deksel, droogboren met spiraalpijp en meer.

Boren van grote diepe gaten met diamantboor

Wanneer u op zoek bent naar een betonboor 50mm gebruikt u een kroonboor, diamantboor, droogboor of een hamerboor SDS Max Premium.

Voordelen diamantboor laser-gelast

De diamantboren bij Onlineborenkopen.nl zijn laser-gelast. Hierdoor kunnen de segmenten er niet vanaf door de hitte. Het is wel belangrijk om tijdens het boren de temperatuur in de gaten te houden. Wanneer de diamantboor té heet wordt, kan de boor ovaal worden.