Draadeinden

Toont alle 4 resultaten

Draadeinden, dat ook wel bekend staat als een draadstangen, vormen een essentieel onderdeel in diverse sectoren, zoals de bouw en constructie. Dit langwerpige metalen element beschikt over schroefdraad over de gehele lengte, waardoor het een veelzijdige en cruciale bevestigingsoplossing is.

Een draadeind wordt o.a. bevestigd door middel van Chemisch Anker. 2/3e van het gat wordt opgevuld met Chemisch Anker, waarna het draadeinde met een vloeiende en draaiende beweging wordt ingebracht. Het juiste gat boort u met een SDS Hamerboor. De diepte en juiste diameter die geboord moet worden hangt af van verschillende factoren. Wij adviseren u hier graag over.

Waar worden draadeinden voor gebruikt?

Draadeinden worden op grote schaal ingezet om twee objecten met elkaar te verbinden, zelfs wanneer de afstand tussen deze objecten kan variëren. Aan beide uiteinden van het draadeind bevindt zich schroefdraad, wat het mogelijk maakt om moeren en ringen te gebruiken om objecten stevig aan elkaar te bevestigen.

De veelvoorkomende toepassingen van draadeinden zijn divers:

Bevestiging van objecten: Of het nu gaat om houten planken, metalen onderdelen of andere materialen, draadeinden kunnen worden gebruikt om deze stevig aan elkaar te koppelen door moeren aan beide uiteinden van het draadeind te plaatsen.

Verstelbare bevestigingen: In situaties waarin de afstand tussen twee objecten moet worden aangepast, zoals bij stellingkasten of meubelconstructies, komt een draadeind goed van pas.

Ophanging: Draadeinden zijn geschikt voor het ophangen van objecten zoals verlichtingsarmaturen, ventilatoren, en diverse andere apparaten.

Verbindingen: In de bouw- en mechanische sector wordt draadeind gebruikt om verschillende componenten van machines en constructies met elkaar te verbinden, wat de stabiliteit en duurzaamheid van de constructie bevordert.

Uitvoeringen draadeinden

Draadeinden zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en diameters, en ze kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, zoals staal, roestvrij staal en messing, om te voldoen aan de specifieke eisen van elke toepassing. Dit maakt draadeinden tot een onmisbare en aanpasbare oplossing voor bevestigingsdoeleinden, vaak gecombineerd met andere bevestigingsmaterialen om solide en flexibele verbindingen te realiseren. Kortom, draadeinden zijn een essentieel onderdeel van talloze constructie- en bevestigingsprojecten.

Wanneer u het draadeind  voor 16.00 online besteld, wordt dit dezelfde dag nog aan u verstuurd. Wilt u de bestelling afhalen? Kies bij het afrekenen voor de optie afhalen en wij leggen uw bestelling klaar aan onze afhaalbalie te Veenendaal.