Fiberschijf

Bij Onlineborenkopen.nl kunt bieden we een ruim assortiment fiberschijven aan voor professioneel gebruik. Met onze fiberschijven kunt u efficiënt verschillende materialen bewerken, waaronder staal, RVS en andere metalen.

Toont alle 6 resultaten

Fiberschijf kopen

Bent u op zoek naar een fiberschijf? Onlineborenkopen.nl levert fiberschijven voor professioneel gebruik. De Rhodius fiberschijven zijn geschikt voor verschillende toepassingen en kunnen inclusief steunschijf besteld worden.

Efficiënte bewerking

Met onze fiberschijven kunt u efficiënt verschillende materialen bewerken, waaronder staal, RVS en andere metalen. De schijven zijn voorzien van schuurkorrels die zorgen voor een krachtige en gelijkmatige en snelle verwijdering van materiaal tijdens het schuren. De fiberschijven bieden een uitstekende duurzaamheid en stabiliteit aan, waardoor ze geschikt zijn voor zware bewerkingen en langdurig gebruik.

Fiberschijf voor staal

De Rhodius KFS Fiberschijf staal is de perfecte schijf voor het bewerken van staal. Het is een schijf met aluminiumoxide wat een grote verwijdering op staal mogelijk maakt. Verkrijgbaar in diameter 115, 125 en 180 mm in verschillende korrels.

Fiberschijven voor staal en RVS

Voor het bewerken van staal en RVS gebruikt u de daarvoor geschikte fiberschijven. Zo is de Rhodius KFZ Fiberschijf Staal/RVS geschikt, maar kunt u ook een schijf met keramische korrel gebruiken. De standaard RVS/Staal fiberschijven hebben een zeer groot verspanend vermogen op staal en rvs. Wanneer je werkt met de Rhodius Fiberschijf KFK Keramische korrel heeft u een duurzame fiberschijf met lange levensduur. Keramische schijven maken een grote verspaning in korte tijd mogelijk. U vindt alles op het gebied van schuren/polijsten en lamellenschijven bij ons online of onze vestiging in Veenendaal.

Welke steunschijven voor fiberschijfjes

Bij het gebruik van fiberschijfjes heeft u een steunschijf nodig. Onlineborenkopen.nl levert de Rhodius RST steunschijf en de Rhodius RH Turbo steunschijf. De turbo steunschijf geeft een koeler slijpbeeld en is in het bijzonder geschikt voor het werken met een keramische fiberschijf.

Scherpe offerte op maat

Profiteer van onze staffelprijzen. Neemt u structureel grote aantallen fiberschijven af? Wij maken graag een scherpe offerte voor u op maat. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.