Gatenboor

Toont alle 6 resultaten

Gatenboor kopen?

Bent u op zoek naar een gatenboor?. Onlineborenkopen.nl levert vele gatenboren voor diverse toepassingen. Zo is er een gatenboor voor het boren in staal, een gatenboor Cobalt speciaal voor boren in RVS en een gatenboor met TCT tanden voor het boren in gips, kunststof en hout.

Twijfelt u over de juiste gatenboor? Wij geven u graag meer informatie. Daarnaast kunt u ons bereiken op 0318-769003 of via info@onlineborenkopen.nl

Gatenboor voor professioneel gebruik

Onlineborenkopen.nl levert haar gatenboren aan bedrijven uit de bouw, agrarische sector en industrie. Hierdoor bent u verzekerd van een gatenboor voor professioneel gebruik. Daarnaast kunnen alle bijbehorende houders en accessoires geleverd worden. Van Zeskant, cilindrisch tot SDS Plus aansluiting.

Gatenboor Hout, Gips en Kunststof

Wanneer u mooie ronde gaten wil boren in Gips, tegels, kunststof, steen en houtsoorten kiest u voor een TCT gatenboor. Deze TCT gatenboren hebben carbide tanden een snijdiepte van 60 mm. De carbide tanden geven de gatenzaag een lange levensduur. In combinatie met een snelwisselhouder en centreerboor kunt u de boor gebruiken op de boor-schroefmachine. De boren beginnen vanaf 14 mm en gaan tot maar liefst 152 mm.

Gatenzaag RVS

Wanneer u grote gaten wil boren in RVS gebruikt u de Cobalt Gatenzaag. Deze zaag heeft HSS geslepen tanden en is vervaardigd uit M42 staal met 8% cobalt legering wat deze zeer duurzaam maakt. Vertanding is 6 TPI. de RVS gatenzagen zijn verkrijgbaar vanaf 14mm tot wel 152mm.

Gatenboren voor metaal

Wanneer u grote gaten wil boren in metaal gebruikt u de Bi-Metalen gatenboren. Naast metaal, boort u gemakkelijk in aluminium en plaatstaal.

Met variabele vertanding  van 4/6 TPI heeft u een extreem snijvermogen in staal. Daarnaast kunt u gaten boren tot maar liefst 210 mm. Er zijn veel verschillende snelwisselhouders met diverse aansluitingen beschikbaar. Zelfs het verlengen van de gatenboor is mogelijk.

Gaten boor voor Beton en Steen

Naast de standaard gatzagen zijn er ook dozenboren voor het boren van grote gaten in beton. De dozenboor voor steen heeft een M16 binnendraad aansluiting en boort gaten van 25 mm tot wel 100 mm. De gaten boor voor het droog boren in steen en keramiek is onze Rhodius diamant dozenboor met M14 aansluiting. De kern van deze gaten boren zijn voorzien van wax, hierdoor wordt er met optimale koeling geboord.

Accessoires voor gatenboren

Voor gatenboren zijn verschillende houders en accessoires beschikbaar. Er is een verschil in tussen houders voor TCT Gatzagen en Bi-Metalen/Cobalt Gatzagen. Een overzicht van alle accessoires vindt u hier. Zo zijn er gatzaaghouders met zeskant aansluiting, SDS aansluiting, maar ook met de standaard cilindrische aansluiting.

Gatenboren in 16-delige koffer

Naast alle losse gatenboren hebben we ook 16-delige koffers met een complete set. De koffers zijn van PVC en bevatten 13 gatzagen, 2 houders en een adapter. De complete mix zorgt ervoor dat dit de ideale koffer is voor Loodgieters, Elektriciens en monteurs. De diameters van de 13 gatzagen zijn als volgt; 19, 20, 22, 25, 29, 32, 35, 38, 41, 51, 57, 67 en 76 mm.  Daarnaast bevat de set een snelwisselhouder met zeskant aansluiting voor de gatzagen 14 tot 30 mm en een snelwisselhouder voor gatzagen van 32 tot 210 mm.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Wij helpen u graag. Gevestigd in Midden Nederland staan wij centraal klaar voor onze klanten uit Nederland en België. U kunt uw boren laten bezorgen of afhalen aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Graag even bellen op 0318-769003 en wij zorgen ervoor dat uw boren klaarliggen.

Gebruikt u structureel veel boren, wij denken graag met u mee. Stuur ons een e-mail met de aantallen die u nodig heeft (direct mailen) en wij sturen u een offerte toe.