Gatenzaag

Toont alle 20 resultaten

Gatenzaag

Een gatzaag is voor roterend gebruik. De gaten worden gezaagd in de vorm van een cirkel en dat maakt dat het residu eenvoudig verwijderd kan worden uit het materiaal.
De gatzagen worden vaak gebruikt in combinatie met een gatzaaghouder. Deze kunt u in meerdere varianten bestellen. De gatenzaag is gemaakt van een harde staalsoort en bevat scherpe tanden.

Met een gatenzaag kunt u grote gaten maken in verschillende materialen zoals:

  • Hout
  • Aluminium
  • Plaatstaal
  • Staal
  • RVS

Een gatzaag kunt u gebruiken voor bijna elke situatie waarbij je een gat nodig hebt. Wij hebben een mooi assortiment aan gatenzagen voor metaal. Boor gemakkelijk gaten in metaal zonder zware machines te gebruiken met de zagen van onlineborenkopen.nl.

Gatenzaag voor metaal

De robuuste tanden aan de gatzaag zorgen ervoor dat er trillingsarm en rustig geboord kan worden. Een van de gatenzagen die wij bij onlineborenkopen.nl verkopen is de cobalt gatenzaag. Deze zorgt ervoor dat u gemakkelijk RVS kunt boren. Deze gatenzaag wordt gebruikt in combinatie met onze snelwisselhouder. De gatzagen kunt u verlengen met verlengstukken. Deze hebben een zeskant aansluiting in 9,5 en 11 mm.

Voor het zagen van grote gaten in aluminium, plaatstaal, staal en hout kunt u het beste gatzagen bi-metaal aanschaffen. Deze gatenzaag beschikt over HSS M2 tanden die nauwkeurig en duurzaam werken. U creëert een extreem snijvermogen in staal door de variabele vertanding. Gatenzagen zijn in vele diameters te bestellen, tot wel 210 mm.

Offerte voor gatenzagen in grote aantallen

In onze winkel is een groot deel van het assortiment beschikbaar. U kunt daarom ook uw gatenzagen bij ons op locatie afhalen. Wilt u bij het afhalen van uw bestelling, bellen naar naar 0318-769003, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw gatenzaag aan de afhaalbalie klaar liggen. Wij leveren onze boren ook aan diverse bedrijven. Wanneer u grote aantallen wilt aanschaffen kunt u profiteren van onze staffelkorting.
Stuur ons een email naar info@onlineborenkopen.nl met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.