Gatzagen Bi-Metaal

Toont alle 17 resultaten

Gatzaag voor het maken van grote gaten in staal

Gatzaag voor het boren van grote gaten in Aluminium, Plaatstaal, Staal en RVS.
De gatzaag beschikt over HSS geslepen M2 tanden met een coating, dit zorgt voor een lange levensduur. De tanding is variabel en heeft als resultaat een extreem snijvermogen in staal. U boort gemakkelijk gaten zonder het gebruik van zware machines, dit kan namelijk eenvoudig met een boormachine of accu schroefmachine.

De gatzagen van Onlineborenkopen.nl zijn beschikbaar vanaf 14 mm tot en met wel 210 mm. U kunt ook kiezen voor een gatzaag set, deze bevat de meest gebruikte maten van gatzagen en 2 verschillende gatzaaghouders. De set komt in een handige koffer zodat deze makkelijk meegenomen kan worden.

Accessoires Gatzaag Bi-Metaal

Te gebruiken in combinatie met snelwisselhouders, centreerboren in diverse uitvoeringen.
Ook alle accessoires ten behoeve van uw gatzaag leveren wij voor een scherpe prijs. Bekijk snel alle accessoires en zorg voor de beste ervaring van het gebruiken van uw gatenzaag.

Snelle levering via DHL

Wij versturen onze pakketten via DHL. In de regio van Veenendaal worden de boren door onze eigen bezorgdienst geleverd. Wilt u een borenset afhalen? Dat is geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. In onze winkel is een groot deel van het assortiment beschikbaar. Wilt u afhalen? bel 0318-769003, wij zorgen dan dat uw boren aan de afhaalbalie klaar liggen.

Offerte voor boren in grote aantallen?
Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, agri, techniek, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email naar info@onlineborenkopen.nl met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. Bellen mag ook, bel 0318-769003 en wij staan u graag te woord.

Altijd snelle levering. Op kwaliteit getest door professionals. Offerte op maat
Voor al uw metaalboren, houtboren, betonboren, slijpschijven en meer helpen wij u graag op weg.