Gipsplaatschroeven

Toont alle 4 resultaten

Gipsplaatschroef kopen?

Een gipsplaatschroef is ook wel bekend als een snelbouwschroef en is speciaal gemaakt om gipsplaten strak te bevestigen. De extra scherpe punt zorgt ervoor dat de schroef gemakkelijk in de gipsplaat draait. De schroef is gefosfateerd in het zwart, hierdoor hecht de schroef goed aan stucwerk. Door de trompetvormige kop word voorkomen dat de schroef schade aanbrengt op de gipsplaatde gipsplaatschroeven hebben een Phillips-kruiskopaandrijving. Van deze schroef zijn er 3 varianten beschikbaar.

  • Fijne draad – voor bevestiging op metalen studs.
  • Grove draad – voor bevestiging op hout.
  • Hi-Lo draad – voor veelzijdig gebruik.

Het fijne draad is ontworpen voor metaal bevestigingen, het grove draad voor houten bevestigingen en de laatste variant is onder andere voor de toepassing op harde vezelplaat. Hi-Lo draad bestaat uit een dubbele schroefdraad met grove spoed, hierdoor heeft de schroef minder weerstand bij het indraaien en minder snel dol draait.

Gipsplaatschroeven op band

als je met een bandschroefmachine werkt gebruikt u gipsplaatschroeven op band. Deze variant van de gipsschroeven hebben fijn draad en zijn bevestigd op band. Deze banden zorgen voor een snellere en gemakkelijkere installatie. Ook maakt u met gipsplaatschroeven op een band efficiënter gebruik van de schroeven. Indien u vaker gipsplaatschroeven gebruikt maken wij graag een offerte op maat voor u.

Onlineborenkopen.nl als leverancier van uw schroeven? Koop voordelig en gemakkelijk online. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is Onlineborenkopen.nl  een betrouwbare leverancier op het gebied van alle soorten boren, bouten, moeren en schroeven voor de professionele gebruiker.

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Liever uw bestelling afhalen? Wij zijn centraal gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Indien u uw bestelling wilt afhalen kunt u ons bellen op 0318-769003 of een e-mail sturen aan info@onlineborenkopen.nl. Wij zetten uw bestelling voor u klaar.