SDS Hamerboren Plus/Max

Toont alle 13 resultaten

SDS Hamerboren voor professioneel gebruik

Onze professionele hamerboren zijn ideaal voor het boren van gaten in de meest harde vormen van steen en beton. Van deze boor hebben wij verschillende versies. Zo bestaat er een keuze tussen hamerboren met een SDS-max aansluiting of met een SDS-plus aansluiting. Ook bestaat er een keuze tussen een 2-snijder en een 4 snijder. Deze hamerboren zijn zowel los als in een SDS Plus borenset aan te schaffen. Deze boren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en lengtes.

Verschillende 4-snijder SDS betonboren

Er zijn verschillende SDS hamerboren in 4-snijder uitvoering. Zo hebben wij onze hardloper Hamerboor MACH4, voor algemeen en veel gebruik. Maakt mooie ronde gaten, ook in kleine diameters. Kies voor de Premium SDS Hamerboor wanneer u de betonboor vaker gebruikt en kwaliteit wilt. Deze boren hebben een extra geharde carbide kop en 2 lager liggende snijders. Op deze manier wordt het beton goed vergruisd en afgevoerd. 4-snijder hamerboren zijn in SDS Plus en SDS Max aansluiting te bestellen. Sinds 2021 hebben wij een Profi Line Hamerboor SDS plus toegevoegd. Deze hamerboor is PGM gecertificeerd en geschikt voor voortdurend gebruik in gewapend beton. Door de speciale kop voorkomt het vastlopen in gewapend beton.

SDS Hamerboren Plus/Max

SDS hamerboren zijn betonboren geschikt voor boormachines met een SDS Plus of Max boorkop. Deze boren zijn er in vele diameters en lengtes. Zo is er bijvoorbeeld een SDS boor 6mm, een lange betonboor of een betonboor 50mm met SDS Max aansluiting. Het boren van grote diameters in beton gebeurd ook met diamantboren of gatenboor. Wilt u advies over welke boor te gebruiken? Mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij helpen u graag!

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar betonboren, metaalboren en houtboren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Profiteer van onze staffelprijzen, hoe meer u afneemt, hoe groter de korting. Wilt u structureel veel boren afnemen, wederverkoper worden of bezoek aan bedrijf?  Stuur ons een email ( Direct e-mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering.  Op kwaliteit getest door professionals. Offerte op maat.

Uw SDS betonboor ophalen in Veenendaal? Dat is geen enkel probleem. In Veenendaal hebben wij onze winkel met lijmen, kitten, chemisch anker en andere onderhoudsproducten van CTN. Geef per mail of telefonisch 0318-769003 door welke maat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het klaar ligt bij de verkoopbalie.