Handreiniging

Toont alle 2 resultaten

Handzeep voor werkplaats of garage

Onlineborenkopen.nl levert als handreiniging o.a. de HC401 als handzeep voor het gebruik in werkplaatsen en garages. De handzeep is voorzien van een handige pomp, wat verspilling doet tegengaan. Daarnaast bestel je een gemakkelijke ophangbeugel bij, zodat deze in de werkbus bevestigd kan worden.

Hand wipes – Handy Cleaners

Soms is er geen water in de buurt om de handen te kunnen reinigen. Met de handy cleaners reinigt u uw handen probleemloos van vet, vuil, verf en andere vervuiling. Aan de hand wipes is een scrub aangebracht, t.w. de ruwe kant. Met deze kant reinigt u uw handen. De andere zijde van de doek bevat een verzorgende olie op basis van Jojoba en Aloe vera. Dit verzorgd de handen. Vooral in de winter, wanneer kloven vaak voor komen, is dit een ideale verzorging na het reinigen.
Ook deze wipes zijn te bestellen met handige ophangbeugel. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen aan b.v. de gereedschapskar, heftruck of te plaatsen in de werkbus.

Wilt u een offerte ontvangen van handzeep, scrubs of wipes? Wij maken graag een prijs op maat. Informeer op 0318-769003 of stuur ons een e-mail.

Verzenden van uw bestelling bij Onlineborenkopen.nl

Uw bestelling wordt indien geplaatst voor 16.00 uur dezelfde dag verzonden via pakketpost. Over het algemeen is dit DHL. Wanneer u in de directe omgeving van Veenendaal gevestigd bent, wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd.
Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dit is geen probleem, graag van te voren bellen op 0318-769003 of mailen naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar ligt aan de afhaalbalie.