Hardhout boor

Toont alle 3 resultaten

Hardhout boor kopen?

Hardhout boor in verschillende uitvoeringen zijn te koop bij onlineborenkopen.nl.
Bent u op zoek naar een hardhout boor? Om de juiste houtboor te kiezen is het type hardhout belangrijk. Wilt u boren in tropisch hardhout of in gewoon hardhout? Lees dan verder over het juiste type hardhoutboor.

Boren in tropisch hardhout

Boren in tropisch hardhout gebeurd met hardhout boren. Deze slangenboren hebben een hoge hittebestendigheid door de tin coating en voorkomen schade rondom het hout. Daarnaast heeft de boor een wijder spiraal waardoor de spaanders goed worden afgevoerd.
Een Azobé slangenboor wordt gebruikt wanneer je diepe en ronde gaten wil boren in tropisch hardhout, zoals Bankirai en Azobé hout. Deze boren zijn er in lengte van 230 mm en 460 mm in diameters tussen de 6 en 22.5 mm. Daarnaast is er ook lange metaalboor die geschikt zijn voor het boren in zeer hardhout. Door de parabolische spiraal voert het de spaanders snel af en kan hij de hitte snel kwijt.

Boren in hardhout

Boren in hardhout kan met een hardhout boortje of met een gewone houtboor. Zo gebruikt u een slangenboor, speedboor, forstner bit of machinale houtboren voor het boren in hardhout. Wanneer u wilt boren in Bankirai of Azobe, gebruikt u een slangenboor voor Azobé.

Wanneer gebruik ik welke houtboor?

Boren in hardhout kan met verschillende boren. Het ligt eraan wat u wil doen. Voor het boren van blinde gaten in hardhout gebruikt u een scharnierenboor. Wanneer u diepe gaten tot wel 1080mm wilt boren dan gebruikt u de slangenboren. Diepe gaten in hout en hardhout kunt u ook boren met speedboren. Wanneer u standaard gaten in hout wil boren maakt u gebruik van een machinale houtboren. Deze houtboortjes zijn er in cilindrische of met Quicklock aansluiting.

Professionele hardhout boren

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een A-kwaliteit boor. Ons assortiment is ruim en de voorraad is groot. Wij leveren onze hardhout boren uit voorraad. Wanneer u de boren voor 16.00 uur besteld, worden deze de volgende werkdag geleverd.

Bent u een bedrijf en gebruikt u structureel veel boren? Naast onze aantrekkelijke staffelkortingen denken wij graag met u mee. Mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij sturen u graag een offerte op maat toe. Vermeldt u de keuze boor en de aantallen die u nodig heeft? Dan leveren wij de juiste prijs voor u aan.

Houtboren afhalen of geleverd aan uw bedrijf

Wanneer u houtboren of andere boren besteld bij Onlineborenkopen.nl kunt u kiezen om deze aan u bedrijf of huis te laten afleveren. Daarnaast hebben wij bij ChemTechniek Nederland een afhaalbalie waar de boren afgehaald kunnen worden. (alleen voor bedrijven). U kunt de boren afhalen aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Graag even bellen 0318-769003 of mailen van tevoren. Wij zorgen ervoor dat de boren klaar liggen.