Hittebestendige kit

Toont alle 3 resultaten

Hittebestendige kit kopen?

De hittebestendige kit van CTN is perfect voor het afkitten van delen die hitte moeten verdragen. De kit is hittebestendig tot 250° met een piek naar 300°.
Dat maakt deze zeer geschikt voor het afkitten rond ovens, kachels en fornuizen. De hittebestendige siliconenkit is verkrijgbaar in de kleuren transparant en zwart. De kit blijft flexibel, zodat het bij temperatuursverschillen mee kan bewegen. De kit word geleverd in een Pressure Pack met een nozzle erop zo heeft u geen kitpistool nodig en is het zeer makkelijk aan te brengen.

Brandwerende kit

Brandwerende kit is een ander type kit dan hittebestendige kit. Waar een hittebestendige siliconenkit bestand is tegen hoge temperaturen is een brandwerende kit een brandvertragende kit. Dit houdt in dat de voeg tenminste 60 minuten geen vlam mag doorlaten. wij bieden brandwerende siliconenkit en brandwerende acrylaatkit. Wilt u meer informatie over de toepassingen? Wij helpen u graag.

Wanneer u op zoek bent naar een brandwerende afdichting, verwijzen wij u door naar Brandwerende lijmen en kitten.

Kachelkit

Tevens vindt u bij ons speciale kachelkit. Deze kachelkit van Fire Sealant is bestand tot 1200 graden. De kachelkit is te gebruiken voor het dichten van naden in kachels, openhaarden en ovens. Ons advies is om na het uitharden van de kachelkit de omgeving eerst voorzichtig op te warmen. Zo voorkomt u blaasvorming. De kachelkit is alleen in de kleur zwart leverbaar.

Hittebestendige siliconenkit – vandaag besteld, zelfde dag verzonden

Koop uw lijmen en hittebestendige siliconenkit online en ontvang deze de volgende werkdag in huis. Gratis verzonden bij bestellingen vanaf € 50.
Liever uw bestelling afhalen? Onlineborenkopen.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV en gevestigd in Midden Nederland. U vindt ons aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.

Wanneer u structureel grote aantallen in lijmen, kitten of boren gebruikt, vraag dan een offerte aan. Wij bieden u graag een prijs op maat. Bel naar 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl