Houtboor 20mm

Toont alle 16 resultaten

Houtboor 20mm

Bent u opzoek naar een houtboor van 20mm? Onlineborenkopen.nl heeft een groot assortiment aan 20mm houtboren voor diverse toepassingen en houtsoorten. Een houtboor 20mm is uit voorraad leverbaar. Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden dezelfde werkdag nog verzonden.

Lange houtboor 20mm

Een houtboor van 20 mm kunt u in korte en lange versies bestellen. Wilt u een gat van 20mm boren in tropisch hardhout, dan adviseren wij onze Azobé slangenboor. Deze slangenboor heeft een wijder spiraal en tin coating, zodat het hitte en spaanders goed afvoert. Wilt u diepe gaten boren in hout en gewoon hardhout dan hebben wij onze standaard slangenboren of speedboren. De speedboren hebben een standaard lengte van 150mm of 400mm, maar zijn door middel van verlengstukken te verlengen tot wel 700 mm.

Blinde gaten 20mm boren in hout

Wanneer u blinde gaten wil boren in hout en hardhout, maakt u gebruik van een forstner bit boor. Deze houtboren staan ook wel bekend als scharnierenboor of frees. Met deze boren boort u mooie ronde gaten in diverse houtsoorten.

Machinale houtboor 20mm

Onze standaard houtboor is geschikt voor gaten vanaf 3mm tot wel 30mm. Een 20 mm houtboor met cilindrische aansluiting is er in 2 lengtes. Houtboor 20 mm met schacht 10mm en totale lengte 180mm of een langere houtboor met een totale lengte van 250 mm. Deze boren hebben een diep liggend spiraal waardoor warmte en spaanders gemakkelijk afgevoerd worden.

Verpakking houtboren 20mm

Alle houtboren kunt u per stuk kopen bij Onlineborenkopen.nl. U profiteert van aantrekkelijke staffelkortingen wanneer u meerdere boren besteld.  Worden er veel boren gebruikt in uw bedrijf en wilt u een offerte op maat ontvangen? Mail uw aantallen en type boor naar info@onlineborenkopen.nl en wij sturen u een offerte op maat. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318-769003 of een bezoek brengen aan onze showroom aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.