Houtboor 3mm

Toont alle 4 resultaten

Houtboor 3mm

Met een houtboor 3mm boort u mooie kleine ronde gaten in hout of hardhout of zelfs tropisch hardhout. De houtboren hebben een cilindrische aansluiting of een Quicklock aansluiting. Een quicklock aansluiting voorkomt het wegslippen van de boor.
Onlineborenkopen.nl levert gewalste en volledig geslepen houtboren. De verschillen leggen we graag aan u uit.

Geslepen houtboor 3 mm

Wat houdt een geslepen boor in? Wanneer we het over geslepen HSS boren hebben, dan zijn deze boren geproduceerd uit één stuk staal. Dit maakt de houtboor van 3 mm zeer sterk en duurzaam. U boort stabiel en accuraat gaten in hout en hardhout. De verschillende geslepen houtboren 3mm zijn als volgt;

Standaard houtboortje 3mm

Standaard houtboortje 3mm is een gewalste houtboor. Dit maakt het een minder sterke boor dan de volledig geslepen houtboren. Echter is het een kwaliteitsboor voor de meest voorkomende werkzaamheden in hout. De boor heeft een centreerpunt en heeft een CV coating tegen slijtage.

Hardhout boor 3mm

Het boren van een 3mm boorgat in hardhout wordt gedaan met een speciale metaalboor met en snijhoek van 130 graden. De boren hebben een parabolisch spiraal, daardoor voert het de spaanders snel af en kan het zijn hitte snel kwijt. De boren zijn geschikt voor het boren in zeer hard hout. (ook voor gelegeerd en ongelegeerd staal). De boren zijn er in 3 lengtes. 3.0 mm x 150 mm, 3.0 x 190 mm, 3.0 x 240 mm. Daarnaast zijn de boren ook in de specifieke maten van 3.1, 3.2 en 3.3 mm te koop.

Verpakking houtboren 3mm

Onze 3mm houtboren zijn per stuk verpakt. U profiteert van staffelkorting wanneer u meerdere boren afneemt.  Onze houtboren zijn uit voorraad leverbaar. Als u de bestelling voor 16.00 uur plaatst op werkdagen, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Uw boor afhalen in Veenendaal is mogelijk. U kiest voor de optie afhalen en wij zorgen ervoor dat uw houtboor 3mm klaar ligt aan onze afhaalbalie. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel 0318-769003 of stel uw vraag per mail aan info@onlineborenkopen.nl