Houtboor 50mm

Toont alle 3 resultaten

Houtboor 50mm kopen?
Bent u opzoek naar een houtboor van 50mm? Onlineborenkopen.nl levert verschillende 50mm houtboren voor het boren van grote gaten in hout en hardhout. De boren zijn verpakt per stuk. Bij afname van meerdere boren profiteert u van staffelprijzen. Liever een offerte op maat? Bel 0318-769003 of stuur ons een e-mail op info@onlineborenkopen.nl

Houtboren 50mm
De meeste houtboren gaan tot een diameter van 40 mm. Echter zijn er houtboren die vanaf 50mm en zelfs groter gaan. Een voorbeeld van een 50 mm houtboor is de Forstner Bit boor, dit is een boor met een open kopen en een afgedraaide schacht opname van 10 mm. Dezelfde boor is er ook in uitvoering met tanden. Een Forstner bit, oftewel scharnierboor wordt gebruikt voor het boren van blinde gaten in hout en hardhout. De grootste scharnierboor is 125 mm.

Grote gaten boren in hout
Wanneer u grote gaten wil boren in hout van 50 mm of meer kunt u naast het gebruik van een scharnierboor ook een gatenboor / gatenzaag gebruiken. De TCT gatenboor met carbide tanden  geeft hoge snijprestaties en maakt soepel grote ronde gaten in hout, tegels, gips, kunststof en meer. Een TCT gatenzaag gaat vanaf 16 mm tot 152 mm.

Meer info over houtboren 50 mm?
Wanner u meer advies nodig heeft over het boren van grote gaten in hout kunt u ons bellen op 0318-769003 of een mail sturen aan info@onlineborenkopen.nl
Onlineborenkopen.nl levert een groot assortiment boren aan bedrijven uit de bouw, agrarische sector en industrie. Hierdoor bent u verzekerd van professionele boren en een ruim aanbod.