Houtboren sets

Toont alle 5 resultaten

Houtboor cassettes voor professioneel gebruik

Onze houtboren cassettes zijn samengesteld door professionals en bevatten de meest gebruikte afmetingen van boren. Onze cassettes zijn een perfect cadeau voor je klus grage vader of als gemakkelijke opbergkoffer. Wij beschikken over een slangenboren cassette en over meerdere speedboren cassettes. Er bestaat hier ook een keuze uit een cassette van hout of van plastic. De cassettes zijn beschikbaar in verschillende veelgebruikte afmetingen.

Altijd de juiste maat bij de hand!

Offerte voor cassettes in grote aantallen?

Profiteer van onze staffelprijzen bij afname meerdere sets. Zo heeft elke monteur of werknemer zijn eigen set en altijd de meest voorkomende maten bij de hand.

Alle soorten houtboren, metaalboren en betonboren van Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Dit houdt in dat de boren die u aanschaft allen van professionele kwaliteit zijn. Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Vragen of meer uitleg? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan voor u klaar!

Het versturen van borencassettes gaat via DHL. U ontvangt een Track & Trace code zodat u uw zending kunt volgen.
Wilt u liever de boren afhalen in Veenendaal? Dat kan, laat het ons van te voren weten, zodat wij het vanuit het magazijn in de winkel kunnen klaar zetten.
Ons volledige assortiment in Veenendaal te zien – boren, lijmen, kitten, chemisch anker, smeermiddelen, coatings, reinigers enzovoort. Informeer en wij helpen u graag verder.