Houtboren

29 Resultaten

Houtboren voor professioneel gebruik

Van machinale houtboren tot Azobe slangenboren. Elke klus vraagt om een andere boor. Bij onlinborenkopen.nl vindt u een ruim aanbod aan b.v. houtboren met een centreerpunt, slangenboren, scharnierboren, speedboren en nog vele andere boren.

Wanneer welke houtboor te gebruiken?

Elke houtboor heeft zijn eigen kwalificaties en eigenschappen. Voor het boren in b.v. Azobe of ander tropisch hardhout gebruikt u een hardhoutboor. Deze boren zijn van extra gehard staal, hebben een titanium coating en kunnen daardoor een hogere hittebestendigheid verdragen. Voor boren in gewone houtsoorten kunt u b.v. gewone slangenboren of machinale houtboren gebruiken.

Wanneer je snel diepe en ronde gaten wilt boren, kun je een speedboor gebruiken. Deze boor is ook wel bekend onder de naam Vlinderboor. Speedboren hebben een lengte van 150 mm, of een lengte van 400 mm. Daarnaast kan je boor met 150 of 300 mm verlengen door middel van het Verlengstuk. De Quicklock aansluiting voorkomt het wegslippen van de boor.

Verzinken in hout tot wel 125 mm

Wanneer u gaten wilt verzinken in hout of kunststof gebruikt u een Forstner bit houtboor. Een Forstner bit boor wordt ook wel een scharnierboor genoemd. Altijd accurate boorgaten, zelfs dichtbij gevoelige randen van houtmaterialen. De standaard forstner bit boor gaat tot 50 mm. De forstner bit boor met tanden tot wel 125 mm.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering. Op kwaliteit getest door professionals. Offerte op maat