Metaal Spiraalboren

Opzoek naar een goede metaalboor? Onze HSS spiraalboren bestaan uit volledig geslepen staal dit heeft als voordeel dat ze lang mee gaan en ook veel langer goed scherp blijven. Dit bespaard geld, tijd en frustratie.

30 Resultaten

Spiraalboor HSS

Onze spiraalboren HSS bestaan uit volledig geslepen staal en gaan daarom veel langer mee. De boren hebben een hoge taaiheid bij het boren in metaalsoorten, hout en kunststof. Deze boren zullen eerder meebuigen dan dat deze afbreken. U treft op deze pagina een breed aanbod aan metaal spiraalboren. Onlineborenkopen.nl biedt 4 verschillende soorten metaalboren aan, rolgewalst, HSS geslepen, Titanium gecoat en Cobalt gecoat. Elk type heeft zijn eigen voordeel.

Metaal spiraalboren met splitpoint

Metaalboren van Onlineborenkopen.nl zijn volledig geslepen en voorzien van een splitpoint. Deze punt zorgt ervoor dat centeren overbodig is. Het voorkomt het weglopen van de metaalboor.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Neemt u structureel grote aantallen boren af? Wij leveren onze boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. We kunnen dus scherpe offertes op maat aanbieden. Stuur ons een email met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. De HSS spiraalboren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wenselijk kunnen deze afgehaald worden op onze locatie in Veenendaal. Graag een belletje naar 0318-769003, zodat wij er zeker van zijn dat de boren aan de afhaalbalie klaarliggen.

FAQ

Wat is een spiraalboor?

Een spiraalboor is een boor, waarbij de spanen via de spiraal worden afgevoerd uit het te boren gat. Spiraalboren zijn er in meerdere kwaliteiten, zo zijn er spiraalboren die volledig geslepen zijn uit één stuk staal en gewalste spiraalboren.

Waarvoor gebruik je een spiraalboor?

Een spiraalboor wordt gebruikt voor het boren in metalen en hout. Een spiraalboor is er in diverse kwaliteiten, elk geschikt voor een toepassing. Boren in RVS wordt veelal gedaan met een Cobalt spiraalboor. Boren in kunststof of hout met een rolgewalste spiraalboor. De volledig geslepen spiraalboren worden gebruikt voor het boren in de meest voorkomende staalsoorten. Daarnaast zijn de spiraalboren in diverse lengtes leverbaar. Van zeer kort tot lange spiraalboren.